I dalje u komi

AGONIJA PORODICE DARKA LAZIĆA I DALJE TRAJE: Otac Milan, majka Branka i verenica svaki dan uz pevača! Darkova tetka: Sve je ok! (KURIR TV)

Stars -

Darko Lazić i dalje je u teškom stanju nakon teškog udesa koji je imao u utorak ujutru u blizini rodnog sela Brestač.

Pevačevi roditelji otac Milan, majka Brnka i verenica Marina Gagić svaki dan dolaze u KBC Zemun, a tako je i ovo jutro. Sa njima je bila i Darkova tetka, kao i prijatelj Miljan Vračević. Zadržali su se oko deset minuta, a po izlasku samo je tetka kratko prokomentarisala.

"Sve je ok", kratko je rekla Darkova tetke.

foto: Ana Paunković

Pojednini mediji prenose da je pevačevo stanje stabilnije, da su mu proradili bubrezi da ne mora više da ide na dijelizu.

Lekari daju sve od sebe da dobije najtežu životnu bitku koju vodi u 27. godini i kako nam je rekao jedan od lekara, njegovo stanje je bolje.

foto: Ana Paunković

Pevač je i dalje u veštačkoj komi, nalazi se na intenzivnoj nezi, pre nekoliko dana je operisan, kada mu je izvađena slezina, i o njemu danonoćno brine najstručnije osoblje. Lazić je polomio jagodicu, butnu kost, karlicu, devet rebara, probušeno mu je plućno krilo i bubrezi slabije rade. Zasad, njegovo stanje se drži pod kontrolom, i stabilno je.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/N.M/D.V/Foto Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track