DARKO LAZIĆ NAKON BUĐENJA IZ KOME KOMUNICIRA SA DOKTORIMA: Odlučili su da ga ne uspavljuju, šanse za oporavak mnogo VEĆE!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

NOVE INFORMACIJE

DARKO LAZIĆ NAKON BUĐENJA IZ KOME KOMUNICIRA SA DOKTORIMA: Odlučili su da ga ne uspavljuju, šanse za oporavak mnogo VEĆE!

Stars -

Darko Lazić danas je probuđen iz veštačke kome, u kojoj je bio šest dana, nakon što je prošle nedelje doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u Brestaču, a lekari su otkrili nove detalje.

Doktori su u toku današnjeg dana probudili Darka Lazića, koji je od utorka bio u komi. Doktori su navodno odlučili da mu ne daju lek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

foto: Kurir

Od trenutka prijema u bolnicu Darko je bio u veštačkoj komi. Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

"Da bi postojala mogućnost za oporavak mora biti miran, što se postiže lekovima. Oduzima mu se svest, mišići se relaksirajudaju se lekovi protiv bolova, i tako sve dok se organizam malo ne oporavi. Potom polako počinju da se isključuju lekovi. Vraća se svest, mogućnost pokreta", naveli su lekari pojasnivši situaciju u kojoj se Lazić našao.

"S obzirom na povrede pluća, pacijent ostaje do daljnjeg na mašini, uz pomoć koje diše", dodali su oni.

Podsetimo, danas su Darka u bolnici posetili kuma Andreana Čekić, majka, otac i verenica, koji su otkrili da će pevač biti bolje. U toku dana je Milan, Darkov otac, izjavio za "Kurir" kako su njegovog sina probudili iz veštačke kome. Lazić je 23. oktobra doživeo stravičnu nesreću.

foto: Printscreen/ Instagram, Printscreen

"Svi su srećni, bila je i Andreana, majka, otac, devojka. Presrećni smo! Idemo dalje, verujemo u lekare, oni daju sve od sebe, ima maksimalnu negu, maksimalnu brigu, ozbiljan tim stručnjaka je pored njega, od direktora centra do načelnika odeljenja svi se trude da bude najbolje. On je mlad momak i zdrav, tako da se nadamo najboljem", rekao je Darkov prijatelj i telohranitelj Miljan za "Pink".

Kurir.rs/Blic, Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track