DARKO LAZIĆ SE POSLE 6 DANA PROBUDIO IZ KOME: Lekari pevača spremaju za OPERACIJU NOGE! Lekari se OČAJNIČKI trude da je SPASU
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

STANJE SE STABILOZOVALO

DARKO LAZIĆ SE POSLE 6 DANA PROBUDIO IZ KOME: Lekari pevača spremaju za OPERACIJU NOGE! Lekari se OČAJNIČKI trude da je SPASU

Stars -

Pevač Darko Lazić, koji je pre sedam dana doživeo tešku saobraćajnu nesreću na pragu kuće u Brestaču, probudio se iz kome.

foto: Damir Dervišagić, Kurir

Ako njegovo stanje bude išlo nabolje, očekuje se operacija noge za nekoliko dana, saznajemo nezvanično iz izvora iz bolnice.

Podsetimo, čim je pevač dovezen u zemunsku bolnicu urađena mu je ekstenzija noge, kako ne bi počela sama da srasta.

"Rodbina je zabranila da dajemo bilo kakve izjave. Mogu da ga obilaze samo otac i brat, to je njegova i njihova želja. On je bolje, stabilno mu je stanje. Samo direktor može davati izjave", rekao je jedan od lekara.

Podsetimo, doktori su u ponedeljak probudili Lazića, koji je od utorka bio u komi. Doktori su navodno odlučili da mu ne daju lek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

foto: Kurir

Svakodnevno u KBC Zemnu u posetu dolaze roditelji, otac Milan, majka Branka, ali i verenica Marina Gagić, kao i pevačeva kuma Andreana Čekić, a uz sve njih je svakodnevno i Miljan Vračević, pevačev vozač i prijatelj.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/D.M/PDV/Foto Profimedia/Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja