DARKO LAZIĆ JE VELIKI HUMANITARAC: Sada je ONA otkrila DIVNU STRANU pevača, kojom se sam NIJE HVALIO! A mnogima je POMOGAO!
Foto: Pritnscreen Instagram

DRUGA STRANA MEDALJE

DARKO LAZIĆ JE VELIKI HUMANITARAC: Sada je ONA otkrila DIVNU STRANU pevača, kojom se sam NIJE HVALIO! A mnogima je POMOGAO!

Stars -

Vest o saobraćajnoj nesreći koju je Darko Lazić doživeo odjeknula je regionom, a često se govori i o načinu života koji je pevač vodio, i navode eventualni razlozi zbog čega je do nesreće i došlo. A sada se progovorilo i o lepi delima pevača koji ga svrstavaju u red humanih ljudi.

Brza vožnja, alkohol, narkotici, sve to je nešto što je izazivalo zaprepašćenje kod publike ovog pevača. Međutim, malo ko pominje i neka dobra dela koja je Darko radio, a postoji i ta strana javnog života popularnog folkera.

Mračne teme su potpuno bacile senku na javni život ovog kontroverznog pevača, ali je Darko u proteklom periodu uradio neke stvari koje zaslužuju poštovanje i divljenje.

foto: Printscreen Instagram

Pre svega mnogobrojni su humanitarni koncerti na kojima je Darko pevao. I ne samo što je pevao, već je često umeo da zavuče ruku u svoj džep i da izdvoji donacije za bolesnu decu:

"Malo sam i ljuta što je proteklih dana, nakon saobraćajne nesreće, Darko Lazić predstavljen samo kao neko ko je problematičan i bahat. Ali nije baš tako. Ne pominje se da je s druge strane jedna jako humana osoba. Organizovala sam više humanitarnih koncerata i iako je imao često pun kalendar kada su nastupi u pitanju, on je i na štetu svog zdravlja dolazio na te humanitarne koncerte i pevao. I ne samo što je pevao, već je i i ličnim donacijama pomagao decu kojoj je trebalo pomoć za lečenje. Darko je neko ko je zaslužio toliko da se pomenu i njegova dobra dela, a verujte mi, bilo ih je", rekla je Hedija Mihaljević za portal Espreso koja je organizovala više humanitarnih koncerata za bolesnu decu i Darko, jer je pre svega on jedna humana osoba.

Majka dečaka Uroša Karapandžića jedna je od zahvalnih žena. Uroš je dečak koji boluje od hidrocefalusa i cerebralne paralize. Majka Jelena Karapandžić ne može da zaboravi koliko se Darko trudio da da svoj doprinos za lečenje njenog sina.

foto: Profimedia, Damir Dervišagić

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track