IMA KRST KOJI SAM JOJ NAPRAVIO, NEĆEMO RASKINUTI DOK MI LIČNO NE KAŽE: Vladimir Tomović progovorio o Staniji, a evo da li se kaje što je udario Aleksandru!
Foto: Printscreen

NE MOŽE DA LAŽE

IMA KRST KOJI SAM JOJ NAPRAVIO, NEĆEMO RASKINUTI DOK MI LIČNO NE KAŽE: Vladimir Tomović progovorio o Staniji, a evo da li se kaje što je udario Aleksandru!

Stars -

Vladimir Tomović se u javnosti pojavio posle raskida sa Stanijom Dobrojević i objasnio kako se sada oseća.

Bivši učesnik rijalitija diskvalifikovan je nakon što je udario Aleksandru Subotić, a kaže da se zbog toga ne kaje.

"Mene generalno nije briga šta mi kažu ljudi, već familija. Rekli su mi da nije trebalo to da ružno da uradim sa Aleksandrom Subotić. Međutim, oni nisu bili u toj situaciji. Mene nije sramota i ne kajem se, ne mogu da lažem, ali niko ne može da izdrži taj pritisak", rekao je on.

"Dara bi te pesnicom odvalila", dodala je Dara Bubamara kroz smeh.

foto: Printscreen

On se osvrnuo na vezu sa Stanijom, a ne želi da govori ružno o svojoj bivšoj devojci.

"Niko neće ćuti od mene da kažem nešto ružno o njoj. Ona je tako odlučila. Bitno je da je devojka dobro, operacija je prošla uspešno. Ja sam se zaljubio, ali ne mislim da sam pogrešio. To što su presekli katanac, graniči se sa ludilom", rekao je on u emisiji "Ami Dži šou" i prokomentarisao da li postoji šansa da se pomire:

"Njen PR tim se raspravljao sa mnom, ja se i ne razumem šta je to, čovek sam sa sela. Bog mi je dao jezik i to malo pameti, pa sam pričao. Ja se nisam muvao sa njenim PR timom, dok se ne vidim sa njom, ima šanse da se pomirimo. Ona ima ovaj krst što sam joj napravio, ja ga još nosim. Da me ona zovne i kaže da nismo zajedno, onda u redu. Ona je to rekla 99.9 posto."

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track