MLAĐI BRAT DARKA LAZIĆA OTKRIO VAŽNU ODLUKU PORODICE: Već 3 dana niko ne može da uđe kod pevača, samo ONA
Foto: Printscreen/ Instagram, Printscreen

PEVAČEVO STANJE STABILNIJE

MLAĐI BRAT DARKA LAZIĆA OTKRIO VAŽNU ODLUKU PORODICE: Već 3 dana niko ne može da uđe kod pevača, samo ONA

Stars -

Porodica Darka Lazića proteklih dana donela je odluku i pre tri dana odlučili su da lekarima istu saopšte i zamole ih da se njihova želja ispoštuje.

foto: Ana Paunković

Naime, porodica Lazić odlučila je da samo majka može da uđe u odeljenje intenzivne nege i vidi Darka, koji je pre dva dana probuđen iz veštacke kome. Ovu informacije potvrdio nam je rođeni brat Darka Lazića, Dragan.

- Istina je da od pre tri dana ni ja, niti bilo ko drugi, ne može da uđe i vidi Darka, to može samo majka - kaže Dragan.

Dragan je juče u kasnim popodnevnim časovima došao u bolnicu kako bi se kod dežurnih lekara raspitao o zdravlju svog brata. Darko je u stabilnom stanju i popodne je spavao.

Podsetimo, stručni tim lekara koji brine o Darku ovih dana treba da donese odluku kada će pevaču biti operisana noga. Tačan datum još uvek se ne zna, budući da se iz sata u sat prati Darkovo stanje nakon buđenja iz veštačke kome, dok će u petak u KBC Zemun, gde se Darko nalazi, doći doktori sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica zbog konsultacija oko njegovog daljeg lečenja.

foto: Kurir

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track