SKROZ SE PROMENIO

RAZVEO SE ZBOG ANĐELE VEŠTICE, BIO SA ANABELOM I LUNOM: Upucali ga i ukrali mu 10.000 evra, a onda je Srbija gledala njegove ORGIJE! Danas ga ne biste prepoznali na ulici (VIDEO)

Stars -

Srpski maneken i pevač sa adresom u Beču stekao je veliku popularnost 2015. godine u "Farmi 6". Rade Lazić (31) važio je za velikog frajera dok je boravio u "Farmi". Od tada je promenio svoj fizički izgled, pustio je bradu i skratio kosu.

Tamo je bio blizak sa starletom Tijanom Đurić i imao kratku romansu sa pevačicom Gabrijelom Pejčev.

?? #traning

Објава коју дели ?L A Z I Ć ? (JEDINI PRØFIL)®️ (@rade_lazic_official) дана

Tokom "Farme 6" otkriveno je da je Lazić bio u tajnoj vezi sa Anabelom Atijas, koja je takođe bila učesnica tog rijalitija. Njihova romansa trajala je nekoliko meseci i desila se pre pevačicine veze sa Andrejom, a raskinuli su jer su shvatili da ipak nisu jedno za drugo.

Zanimljivo je da se šuškalo da je Lazić posle "Farme" bio u vezi sa Anabelinom ćerkom Lunom Đogani. Njih dvoje su više puta viđeni u zajednikom društvu, ali blogerka je tvrdila da među njima ne postoje emocije.

Rade iza sebe ima i jedan propali brak sa izvesnom Jovanom, sa kojom ima ćerkicu Niku. Lazića je supruga ostavila nakon što mu je u telefonu pronašla intimnu SMS prepisku sa Anđelom Vešticom i shvatila da joj je neveran. Ipak, zbog ćerkice su ostali u korektnim odnosima.

foto: Printscreen/Exkluziv

Orgijao sa ortakom

Privatni porno-snimak na kojem se jasno vidi kako Rade i nepoznati momak naizmenično imaju seks sa atraktivnom crnkom isplivao je u javnost dok je Lazić bio u rijalitiju. Video počinje tako što maneken ima seks sa devojkom koja se drži za zid, a u trenutku Radetove grubosti devojka je zakukala, međutim, prividno brižni i sentimentalni maneken nije se obazirao na to. Ubrzo ga devojka moli da se ugasi kamera jer je, kako ona kaže, dekoncentriše, ali Rade joj tad govori da ćuti i nastavlja sa grubim odnosom.

Ranjen pištoljem u svom stanu

Lazić je 2016. godine preživeo napad u svom stanu u Beču, kada su dva nepoznata muškarca provalila sa namerom da ga opljačkaju. Nakon kraće borbe, Rade je ranjen iz pištolja, a napadači su odneli 10.000 evra. Maneken je završio u Urgentnom sa prostrelnom ranom i velikim gubitkom krvi, ali se na sreću sve dobro završilo.

Rade Lazić i dalje živi na relaciji Beograd-Beč i radi u jednom austrijskom noćnom klubu. Pored manekenstva, ove godine uplivao je u muzičke vode.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track