Najnovije vesti

DANAS ŽIVI U DUPLEKSU OD 300.000 €: A na početku karijere bila je PODSTANAR! Bez traga LUKSUZA! Evo gde je Ana Sević ŽIVELA pre udaje za Darka Lazića (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

PODRŠKA PEVAČU

DANAS ŽIVI U DUPLEKSU OD 300.000 €: A na početku karijere bila je PODSTANAR! Bez traga LUKSUZA! Evo gde je Ana Sević ŽIVELA pre udaje za Darka Lazića (FOTO)

Stars

Ana Sević poslednjih dana se ne odvaja od uvek zakonitog supruga Darka Lazića, koji je prošlog utorka doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Svakodnevno mu dolazi u posetu i brine o njihovoj ćerkici Loreni (4) koja ne zna gde tata, koji se devet dana  nalazi u KBC Zemun gde su mu se lekari borili za život. 

Porodica je sve vreme bila uz Lazića, a njegova supruga Ana, sa kojom ima ćerkicu Lorenu, takođe se nije odvajala od njega, uprkos tome što je u bolnici bila i Darkova verenica Marina.

Podsetimo, Darko i Ana razišli su se početkom godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

foto: Ana Paunković

Ana, kada se pojavila u Zvezdama Granda, živela je u iznajmljenom stanu, a pošto su olučili da se razvedu, Ana je sa ćerkicom ostala u stanu koji košta 300.000 evra.

Međutim, pevačica je, po svemu sudeći, i pre popularnosti uživala u moderno uređenoj kući. Naime, Ana je prošle godine posetila svoju porodicu u Užicu, gde je nekada živela, pa se pohvalila fotografijom sa terase na društvenim mrežama.

"Rodni moj kraj", napisala je tada Sevićka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rodni kraj moj ??❤️

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана

Na fotografiji se vidi staklena terasa, koja na neki način odudara od okruženja i seoske sredine.

Fanovi nisu prestajali da komentarišu, pa je pevačica dobila brojne pohvale na svoj račun.

Podsetimo, Darko je doživeo težak udes kod rodnog sela Brestač i zadobio višestruke povrede koje se lekari već danima trude da saniraju.

Darka su lekari u nedelju, 28. oktobra, probudili iz veštačke kome, a doza lekova za spavanje i protiv bolova, koja mu se do tada davala, smanjena je i očekuje se njegov potpuni oporavak.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...