DANAS ŽIVI U DUPLEKSU OD 300.000 €: A na početku karijere bila je PODSTANAR! Bez traga LUKSUZA! Evo gde je Ana Sević ŽIVELA pre udaje za Darka Lazića (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

PODRŠKA PEVAČU

DANAS ŽIVI U DUPLEKSU OD 300.000 €: A na početku karijere bila je PODSTANAR! Bez traga LUKSUZA! Evo gde je Ana Sević ŽIVELA pre udaje za Darka Lazića (FOTO)

Stars -

Ana Sević poslednjih dana se ne odvaja od uvek zakonitog supruga Darka Lazića, koji je prošlog utorka doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Svakodnevno mu dolazi u posetu i brine o njihovoj ćerkici Loreni (4) koja ne zna gde tata, koji se devet dana nalazi u KBC Zemun gde su mu se lekari borili za život.

Porodica je sve vreme bila uz Lazića, a njegova supruga Ana, sa kojom ima ćerkicu Lorenu, takođe se nije odvajala od njega, uprkos tome što je u bolnici bila i Darkova verenica Marina.

Podsetimo, Darko i Ana razišli su se početkom godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

foto: Ana Paunković

Ana, kada se pojavila u Zvezdama Granda, živela je u iznajmljenom stanu, a pošto su olučili da se razvedu, Ana je sa ćerkicom ostala u stanu koji košta 300.000 evra.

Međutim, pevačica je, po svemu sudeći, i pre popularnosti uživala u moderno uređenoj kući. Naime, Ana je prošle godine posetila svoju porodicu u Užicu, gde je nekada živela, pa se pohvalila fotografijom sa terase na društvenim mrežama.

"Rodni moj kraj", napisala je tada Sevićka.

Rodni kraj moj ??❤️

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана

Na fotografiji se vidi staklena terasa, koja na neki način odudara od okruženja i seoske sredine.

Fanovi nisu prestajali da komentarišu, pa je pevačica dobila brojne pohvale na svoj račun.

Podsetimo, Darko je doživeo težak udes kod rodnog sela Brestač i zadobio višestruke povrede koje se lekari već danima trude da saniraju.

Darka su lekari u nedelju, 28. oktobra, probudili iz veštačke kome, a doza lekova za spavanje i protiv bolova, koja mu se do tada davala, smanjena je i očekuje se njegov potpuni oporavak.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track