Najnovije vesti

PROCES U PRVOM OSNOVNOM SUDU

LUKA LAZUKIĆ POSLE 2 SATA NASMEJAN IZAŠAO IZ SUDA: Dadilja pričala o KOBNOJ NOĆI, a pevačicin advokat odao detalje zašto NATAŠA nije došla (KURIR TV)

Stars

Dadilja J.M, koja je čuvala malu Katju u noći kada se navodno desilo porodično nasilje u domu Bekvalčeve i lazukića, svedočila je danas u Prvom opštinskom sudu u Beogradu. 

 

Ona je u sud došla sama i nije davala nikakve izjave, a pravni zastupnik Nataše Bekvalac je rekao, posle završetka saslušanja, da je veoma zadovoljan iskazom koji je dala dadilja. 

foto: Vladimir Šporčić

Na saslišanje, koje se vodi protiv IT stručnjaka Luke Lazukića zbog nasilja u porodici, bio je i Luka koji je došao u pratnji svojih advokata i nije davao nikakve izjave. Posle dva sata, koliko se zadržao u zgradi suda, Lazukić je izašao nasmejan. 

 

Glavni pretres je, kako je rekao Natašin pravni zastupnik, odložen je za 25. decembar, kada će biti pozvan sudski veštak u procesu izvođenja dokaza optužbe. Pevačica Nataša Bekvalac, koja danas nije prisustvovala, kako je rekao advokat, više neće biti saslušavana.

foto: Vladimir Šporčić

 

Kurir.rs/J.S/PDV/Foto Vlada Šporčić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...