ZVAĆE POLICIJU I HITNU DA IH VODE U LUDNICU! Tamara Đurić zgrožena poručila: Demonizujete se na crveno slovo, SRAMOTA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

U ŠOKU

ZVAĆE POLICIJU I HITNU DA IH VODE U LUDNICU! Tamara Đurić zgrožena poručila: Demonizujete se na crveno slovo, SRAMOTA! (FOTO)

Stars -

Tamara Đurič veliki je vernik, i ne krije koliko je šokirana nepoštovanjem tradicije. Iz tog razloga, javno je iznela svoje mišljenje o Noći veštica, koja se i kod nas proslavlja poslednjih nekoliko godina, u vreme kada se proslavlja Sveti Luka.

"I ovaj narod i sve ovo šta je ja pojma nemam, odakle ljudima potreba da se demonizuju na Svetog Luku? Kakvi su to običaji i šta je ovom ludom narodu ja nemam pojma, idu onako unakarađeni po putu i skupljaju nešto od vrata do vrata. Bude li mi neko zakucao onakav na vrata ja zovem policiju i hitnu da ih vode u ludnicu. Srećna slava onima koji slave, a ovima sto se demonizuju srećna šifra. Ja se ne odričem svoje vere, a ovi koji ni u sebe ne veruju, a o Bogu da i ne pričam, nek večeras slave i nek se demonizuju, tako doduše izgledaju i inače kad ih vidim u prolazu", poručila je ona putem društvenih mreža.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja