MAJA BEROVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Svašta sam preživela! Pevačica ISCRPLJENA!
Foto: Damir Dervišagić

STRES

MAJA BEROVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Svašta sam preživela! Pevačica ISCRPLJENA!

Stars -

Maja Berović održala je spektakularni koncert u Štark Areni, a kako ističe, na ovaj način ostvarila je veliki životni san. Ipak, zbog napornih priprema, morala je da potraži pomoć masera, kao i lekara.

"Nakon dvanaest godina karijere došao je trenutak da zahvalim svim svojim fanovima i publici za sve ove godine vernosti. Moja odluka je bila da to bude veliki koncert u Areni, i iskreno mogu da kažem bez preterivanja da sam ostvarila svoj životni san", izjavila je ona.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

"Sve ovo što vidim sada meni je od detinjstva prolazilo ispred očiju i gledala sam sve ove scene koje sada živim. Od malih nogu sam maštala da nastupim pred više od petnaest hiljada ljudi i da pevam sve svoje hitove. Imala sam cilj da to bude nešto poput Arene i sada, iz ove perspekitve, mogu da kažem da sam uspela. Nije bilo lako, svašta sam preživela, ali sam se uvek podizala sve jača", s ponosom otkriva Maja.

Međutim, zbog napornih priprema morala je da potraži pomoć masera i lekara. Naime, kako se navodi, pevačica je zbog isrpljenosti bila na infuziji, a kako bi opustila telo nekoliko dana odlazila na posebnu vrstu masaže.

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track