NEĆE DA DOZVOLE DA IM SE ĆERKE MEŠAJU U VEZU: Karađorđe i Ivana odlučili da stanu na LUDI KAMEN! Subotić tvrdi je našao PRAVU LJUBAV!
Foto: Printscreen Paparaco Lov

SREĆAN PAR

NEĆE DA DOZVOLE DA IM SE ĆERKE MEŠAJU U VEZU: Karađorđe i Ivana odlučili da stanu na LUDI KAMEN! Subotić tvrdi je našao PRAVU LJUBAV!

Stars -

Otac Aleksandre Subotić i majka Mine Vrbaški planiraju da se venčaju i uveliko rade na bebi, a šta će na to reći njihove naslednice njih - ne zanima.

Karađorđe Subotić i Ivana Vrbaški, uživaju u ljubavi, a kako saznajemo, nakon nepuna dva meseca od samog upoznavanja već su odlučili da stanu na ludi kamen. Uprkos tome što njihove naslednice nisu u dobrim odnosima, oni prijateljima tvrde da njihovo venčanje ništa neće moći da spreči.

"Karađorđe i Ivana su zaljubljeni kao tinejdžeri. Danima se ne razdvajaju, ona se uselila kod njega u porodični dom. Svuda idu zajedno, drže se za ruke, gledaju se i paze jedno na drugo. Karađorđe ju je doveo kod nas da je upoznamo, već pominju bebu, raznorazne planove za zajedničku budućnost i stvarno su presrećni. Ivana i Karađorđe planiraju prinovu i venčanje", otkriva Subotićev prijatelj.

foto: Vladimir Šporčić

A evo šta je rekao Karađorđe Subotić:

"Naša ljubav je prava i istina je da i prinovu planiramo. Mi smo se upoznali na ulasku Aleksandre i Mine u rijaliti, zbližila nas je, sigurno, ta međusobna hemija. Preko Fejsbuka smo nastavili dopisivanje, razmenili telefone i krenula je ta veza baš žestoko. Već živimo zajedno, još samo da se venčamo. Ja ću njome da se ženim, to je prava ljubav", kaže Aleksandrin otac i dodaje:

"Pričali smo na temu svadbe, organizovaćemo je zajedno. Ja bih baš voleo da to bude jedno gala venčanje, pozvaćemo i neke rijaliti učesnike, zašto da ne. Upravo sam u planovima oko veridbe i potrage za prstenom, planiram da ozvaničim našu vezu."

Subotić otkriva da mu se jako dopalo to što smatra da Ivana liči na poznatu glumicu Sigurni Viver.

foto: Vladimir Šporčić

"Kod Ivane me je privuklo to što mi je ostavila utisak jedne stabilne žene. Liči na moju omiljenu glumicu iz filma "Osmi putnik", rekao je on.

Ivanina ćerka Mina i Karađorđeva ćerka Aleksandra dugo nisu imale pojma da su njihovi roditelji u vezi, a danas im je saopštena ova vest.

"Mogu njih dve da se protive ako hoće, ali ja ne dozvoljavam da se bilo ko meša u moje veze. I Ivana je tu jako ozbiljna, mislim da tu nema nekih mogućnosti da je neko ubeđuje, preti ili šta već", siguran je Karađorđe Subotić.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track