Najnovije vesti

KIJA KOCKAR JE MISLILA DA ĆE SA SLOBOM BITI ZAUVEK, ALI JE PRESEKLA: Mene čeka drugi muž i to STRANAC!
Foto: Ana Paunković

OBJASNILA

KIJA KOCKAR JE MISLILA DA ĆE SA SLOBOM BITI ZAUVEK, ALI JE PRESEKLA: Mene čeka drugi muž i to STRANAC!

Stars

Kristina Kija Kockar ispričala je kako se osećala dok je u svoja četiri zida gledala kako je tadašnji suprug Sloba Radanović javno vara sa Lunom Đogani.

"To je postala fizička bol, bukvalno te zaboli u grudima. To je nešto što ne može rečima da se opiše. Mnoge žene oproste pevaru jer se desi u četiri zida i pređu preko svega. Ovo je drugačije jer je sve bilo javno, samim tim je i mnogo teže. Zovu te i poznati i nepoznati da daš komentar, a ti ne znaš gde se nalaziš", ispričala je Kija, ali rekla i da joj je, na neki način, drago što se sve desilo javno.

"To mi je dalo snagu da budem jaka i da ne oprostim. Jer prevaru ne treba opraštati. Mi nemamo dece i mladi smo, mislim da bi se sve to ponavljalo. Meni su nepoznati ljudi bili podrška. Oni su mi dali snagu da sve to prebrodim i da presečem. Pa mi smo iz istog grada, bilo me je sramota", iskrena je bila pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Ona je sa puno emocija pričala o bivšem suprugu, tvrdeći da je 80 posto njihovog zajedničkog života bilo prelepo i da su važili za lep i skladan par u Zrenjaninu, pa je i ta prevara što se desila pred budnim okom javnosti bila neočekivana za nju.

"Pored te ljubavi i osećanja, ja sam neko ko je nepopravljivi romantik i imam to viteško u sebi, hoću to do kraja da isteram. Držala sam se većinom za uspomene i to što je bilo lepo. Želela sam da jednog dana svojim unučićima govorim "Tvoj deda i ja smo počeli od nule". Htela sam da to bude naša ljubavna priča. Horoskop mi kaže da me čeka drugi muž stranac, ali to je samo pisanje, čeka se još", rekla je Kockareva u emisiji "Magazin IN" i iznenadila sve u studiju.

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs, Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...