GRUJIĆEVA SA NOVIM DEČKOM IMA VELIKE PLANOVE: Katarina otkriva da li joj on zamera NOĆNE IZLASKE i zašto nikada ne dolazi na njene nastupe!
Foto: Printscreen/Premijera

BEZ DLAKE NA JEZIKU

GRUJIĆEVA SA NOVIM DEČKOM IMA VELIKE PLANOVE: Katarina otkriva da li joj on zamera NOĆNE IZLASKE i zašto nikada ne dolazi na njene nastupe!

Stars -

Katarina Grujić svojim emotivnim životom privlači javnost, a sa novim dečkom planira i venčanje.

Katarina je otkrila gde njena jača polovina provodi vreme kada ona nastupa i puni klubove širom regiona.

"Šta to tebe interesuje? Moj momak nije javna ličnost i ne dolazi na moje nastupe jer zna da će biti tu novinari i jednostavno ne želi da se pojavljuje", rekla je Katarina Grujić.

Preotimanje partnera na estradnoj sceni nije retkost, a mnoge Katarinine koleginice su istog muškarca zvale svojom jačom polovinom, a evo da li se pevačica plaši da joj sreću ukrade neko od koga bi najmanje očekivala.

foto: Printscreen/Premijera

"To su gluposti. Ja sam sa koleginicama u jako dobrim odnosima. Baš smo u odličnom odnosima. Svaka od njih je lepo vaspitana i nikada ne bi dozvolile da nekome preotmu muškarca", izjavila je pevačica.

Kako je uplovila u emotivnu vezu, noćni provod joj nije više prioritet, a otkrila je da li joj izabranik zamera izlaske ili je nešto drugo u pitanju.

"Obaveze mi ne dozvoljavaju da toliko izlazim. Pripremam dosta novih pesama, puno obaveza imam i dođem kući mrtva umorna, ali ja sam uvek spremna za izlazak", dodala je Katarina u emisiji "Premijera".

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Premijera

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track