SAD SMO KAO BRAT I SESTRA! Nepoznati detalji razvoda Emine Jahović: Nismo živeli zajedno! 2 GODINE sam se spremala za NAJGORI DAN!
Foto: Printscreen Pink

LJUBAV SE UGASILA

SAD SMO KAO BRAT I SESTRA! Nepoznati detalji razvoda Emine Jahović: Nismo živeli zajedno! 2 GODINE sam se spremala za NAJGORI DAN!

Stars -

Emina Jahović i Mustafa Sandal zvanično su se razveli 6. juna, nakon deset godina braka, a za ovu formalnost trebalo im je manje od pola sata. Pevačica i turska pop zvezda sporazumno su okončali brak a ona sada, kako navodi, posle dužeg vremena ponovo nastupa pod svojim imenom.

"Kriza je dugo trajala. To smo čuvali, najviše zbog dece. Koliko je trebalo da se stvori toliko je trebalo i da se raspadne", izjavila je Emina u emisiji kod Ognjena Amadžića, govoreći o ljubavi koju su ona i Mustafa nekada imali.

"Dan razvoda je bio katastrofalan za mene. Za to sam se spremala 2 godine. Mnogo sam plakala, a isto i on. Tugovao je, nije plakao, ali je tugovao", otkrila je ona.

"Sudija je rekao: 'Molim te prestani da plačeš jer ću odložiti suđenje', kao da je pokajanje", dodala je koliko je plakala: "Kao brat i sestra smo! Tu sam videla da se ljubav totalno ugasila", priznala je javno pevačica.

Emina je istakla da neko vreme nije živela sa Mustafom, te da je stariji naslednik primetio da se nešto dešava. Roditelji su sinovima Jamanu i Javuzu zatim objasnili da sama imaju dve kuće, po dve sobe, sve u pokušaju da im ublaže trenutak koji je sledio.

foto: Dragan Kadić

O novoj ljubavi nije mnogo govorila, ali je ipak s osmehom objasnila da u njenom životu neko postoji.

"Tačno je. Upoznala sam tog gospodina i sada smo u procesu upoznavanja. Pre mesec-dva sam ga spontano upoznala", kaže pevačica.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track