PRIČALO SE DA SU U SVAĐI, A EMINA SADA OTVORILA DUŠU: Sa Natašom Bekvalac ima duet, a pred milionima je priznala šta misli o NJOJ!
Foto: Vladimir Šporčić, Aleksandar Jovanović Cile

BEZ DLAKE NA JEZIKU

PRIČALO SE DA SU U SVAĐI, A EMINA SADA OTVORILA DUŠU: Sa Natašom Bekvalac ima duet, a pred milionima je priznala šta misli o NJOJ!

Stars -

Emina Jahović progovorila je o koleginici Nataši Bekvalac sa kojom je i snimila duet.

Kada je u toku jedne od igara dobila pitanje da li joj je draži duet, a morala je u tom trenutku da bira između Saše Kovačevića i Nataše Bekvalac, da bi na kraju izabrala ipak muškog kolegu.

foto: Printscreen Pink

"Čula sam, divna je! Divna je, i Nataša jako lepo izgleda, mnogo mi je drago da se povratila posle svega ovoga što joj se izdešavalo, nažalost... Mnogo mi je bilo žao. Nisam imala prilike da je vidim, ali, eto, jedan veliki aplauz za njenu hrabrost i za sve iz čega je izašla", pružila je Emina javno podršku svojoj koleginici.

Podsetimo, Emina i Nataša, snimile su duetsku pesmu 2011. godine. Nataša je nekoliko meseci posle TV premijere došla na ideju da obradi pesmu i u jednoj TV emisiji je izvede samostalno, što se, navodno, nije dopalo Emini, čija je pesma autorsko delo, zbog čega se dugo šuškalo da nisu u dobrim odnosima.

Iako je Emina tada demantovala da je u svađi sa Natašom, priče o tome da su na svoje prijateljstvo stavile tačku pratile su ih godinama, a Jahovićka je sinoćnjim izlagajem o Nataši u emisiji "Ami Dži šou" to i dokazala.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs, Foto: Vladimir Šporčić, Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track