EVO ŠTA ANA SEVIĆ STVARNO RADI DOK DARKO LEŽI U BOLNICI! Pevačica ništa ne prepušta slučaju! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

SAZNAJEMO

EVO ŠTA ANA SEVIĆ STVARNO RADI DOK DARKO LEŽI U BOLNICI! Pevačica ništa ne prepušta slučaju! (FOTO)

Stars -

Darko Lazić od 23. oktobra leži u KBC Zemun i bori se sa teškim povredama koje je zadobio u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Bivša žena Ana Sević redovno ga posećuje, lekarima je odmah rekla da na nju mogu 24 sata da računaju, ali ćerkici Loreni koju je dobila u braku sa pevačem ne govori ništa, kako se devojčica ne bi potresala.

"Radim sve što je u mojoj moći da do toga ne dođe. Ona ne treba da zna. Dovoljno je velika da se potrese, a dovoljno mala da bi shvatila šta se dešava. Svi su upućeni u priču i čuvaju je od toga da bilo šta dođe do nje. Ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da ona uvek bude srećna i nasmejana. Pita za njega, ali navikla je da on nije tu, da nije prisutan. Kažem joj da je na putu i to je to", izjavila je Ana u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je po prvi put javno i otvoreno govorila o Darkovom stanju.

Dok se Darko lavovski bori, Ana brine o njihovoj naslednici. Ekipa Paparaco lova uhvatila je pevačicu kako odlazi po ćerku na jedan dečiji rođendan, odakle ju je izvela dadilja. Ana je kolima došla sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

foto: Printscreen, Paparaco lov

Devojčica je bila bezbrižna i sa sobom nosila je balon. Ana joj je sve vreme slala male poljupce.

foto: Printscreen, Paparaco lov

"On je rođeni pobednik, ne može da bude drugačije, u to sam sigurna", izjavila je ona u Amidži šouu, srećna se što pored porodice, brojnih prijatelja i kolega, čitava nacija moli za Darkovo ozdravljenje i brodri ga, te mu šalje pozitivnu energiju.

foto: Printscreen, Paparaco lov

Ana i Darko već godinu dana ne žive u braćnoj zajednici, ali se još uvek nisu zvanično razveli.

"Nije potpisano još ništa, to se odužilo. Mi smo postigli dogovor odmah po rastanku, a iz nekih njegovih razloga to se još nije realizovalo", rekla je u Amidžiju Ana.

foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track