MILAN PRIJAVIO SEVERINU ZA NASILJE U PORODICI: Razlog je ŠOK poruka koju mu je poslala pevačica, to je bila kap koja je PRELILA čašu!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

ŠOK!

MILAN PRIJAVIO SEVERINU ZA NASILJE U PORODICI: Razlog je ŠOK poruka koju mu je poslala pevačica, to je bila kap koja je PRELILA čašu!

Stars -

Borba za ravnopravno roditeljstvo Aleksandra Popovića, sina pevačice Severine Kojić i Milana Popovića se nastavlja i dobija nove filmske zaplete. Biznismen je ponovo morao da reaguje.

Popović je navodno prijavio pevačicu Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici. Tačnije, Milanov advokatski tim predočio je čelnicima Centra za Socijalni rad Severinine uvrede, koje je iznela na račun oca svog deteta i time izvršila porodično nasilje.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Razlog za ovu prijavu je zapravo mejl koji je Severina poslala Milanu, a u kojem biznismena naziva: glupanom, nezdravim čovekom koji se mora lečiti na psihijatriji, psihopatom, go.narom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom, kriminalcem... Pored ovih uvreda, u mejlu stoji i pevačicina pretnja da će učiniti sve da zaštiti sina od oca, da bi ga najradije izlemala po go.narskim kostima, te da joj se povraća od njega, da zagađuje svet, da je bednik i nula od čoveka.

Sve ovo je dodatno upotpunjeno njenim optužbama i pretnjama policijom da je on kriv za izlazak njenih fotografija na kojima pozira gola ispred ogledala i slika selfi. U čitavu priču Severina je uplela i njihovog sina Aleksandra navodeći da Milan ne brine o njemu.

foto: Dado Đilas, Profimedia

Ovo je bila kap koja je prelila čašu pa je Popović odlučio da zakonski zaštiti, ne samo sebe već i naslednika jer se plaši u kakvom okruženju odrasta zbog nekontrolisanog ponašanja majke. Milan traži od Centra za Socijalni rad da organima rada i nadležnoj policijskoj stanici predoče njegov zahtev i zaštite ga od nasilja u porodici koje sprovodi majka njegovog deteta uz zahtev da bude sankcionisana.

Inače, advokat Milana Popovića upozorava nadležne da obrate pažnju na to da Severina i dalje ne prihvata činjenicu da su ona i njen bivši partner ravnopravni roditelji sinu Aleksandru, te da ne uspostavlja minimalnu roditeljsku komunikaciju koja je u interesu deteta.

foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track