Najnovije vesti

SVAĐA MIKIJA ĐURIČIĆA SA OLJOM BEĆKOVIĆ USRED EMISIJE: Šta to tebi smeta, jesi li se ti laktala da dođeš ovde? A ONDA JE OTKRIO: Da li je zaista video Mladića dok se krio i šta je UKRAO iz Skupštine!
Foto: Printscreen YouTube

bilo je to 2006. godine

SVAĐA MIKIJA ĐURIČIĆA SA OLJOM BEĆKOVIĆ USRED EMISIJE: Šta to tebi smeta, jesi li se ti laktala da dođeš ovde? A ONDA JE OTKRIO: Da li je zaista video Mladića dok se krio i šta je UKRAO iz Skupštine!

Stars

Miroslav Miki Đuričić, sada već iskusni rijaliti igrač, bio je ne tako davne 2006. godine u Utisku nedelje gde je između ostalog analizirao političku scenu Srbije.

 

U toj emisiji Miki je poredio Koštunicu i Đinđića, pričao o petom oktobru, ali u jednom trenutku čak i ušao u svađu sa Oljom Bećković.,

 

Iako su se na kraju emisije složili da svađe ipak nije bilo...

 

Ali krenimo redom.

 

Jedna od prvih tema je bila peti oktobar na šta Miki iz Kupinova kaže:


"Nijedan građanin ne može da slavi 5. oktobar jer je to propala ideja". 

 

Priznaje kako je ušao u Skupštinu Srbije sa kumom i da je iz nje izneo pepeljaru.

 

"Moj kum je zajedno sa mnom ušao u Skupštinu. I uzeli smo pepeljaru, onu veliku  mesingana pepeljara kao pehar izgleda. Onda su se moji meštani ispredali priče kako sam ja ukrao zlatni pehar iz Skupštine."

 

Na pitanje zašto baš pepeljaru on kaže:

 

"Šta sam trebao da ukradem - Savu Šumanovića?"

 

Ali se onda brzo ispravio.

 

"Ja to nisam ukrao. Ljudi su iznosili svašta, iznosili su slike. I ja reko aj da mi uzmemo pljucu evo baš liči na pehar i da ugraviramo šta smo i gde smo bili."

 

O pobednicima i gubitnicima petog oktobra Miki kaže:

 

"Svi smo gubitnici a pobednici su DSS. U stvari Koštunica je pobednik. Pa gde bi bio DSS da nije bilo petog oktobra. Ja nisam znao za tu stranku. Svi su govorili - baš je dobar Koštunica, eto i baba ga zavolela. A Zorana Đinđića kao nisu mogli da vole a Koštunica je eto dobar. A ispostavilo se da je Đinđić bio bolji od njega. Ja sam to znao odmah, ali babe i dede... Oni sve kao - Koštunica je baš fini", ispričao je tada Miki.

foto: Printscreen YouTube

O LENJOSTI

 

Zanimljivu teoriju je imao o lenjosti i vrednoći.

 

"Lenj čovek kad radi nijedna čovek ne može sa njim da se takmiči jer on ne zna koliko treba raditi. A vredan kad radi on radiu jednim tempom ali radi ceo dan. A lenj kad radi jedan dva dana niko ne može da ga stigne. Ja kad imam para neću da radim a kad nemam para onda idem u šumu, idem u pilanu... tad radim."

 

ZVEZDA U BEOGRADU

 

Posle izlaska iz Velikog Brata Miki je, barem je tako izjavio u emisiji, glumio zvezdu po Beogradu. 

 

"Šalim se kao ja sam neki voditelj, sprdam se sa celom nacijom, vama novinarima, političarima... Ako nešto zaradim, zaradim."

 

Kada ga je Olja Bećković pitala kako može da komentariše situaciju u drušvu i da kritikuje s jedne strane kad je s druge strane morao da dođe kod tate da pozajmi novac da bi izveo društvo posle izlaska iz Velikog Brata, Miki je rekao:

 

"Zašto da se stidim, i ja sam njemu davao. Trebalo bi da se pomažemo."

 

U nekom trenutku emisije Miki se malo iznervirao jer je voditeljka par puta pominjala laktaše i laktanje.. I tu kreće ona svađa za koju su posle rekli da nije bila svađa.

 

- Zašto ti Olja pominješ laktaroše? Što tebi to smeta? Jesi li ti bila laktaroš da dođeš ovde?

 

- Ja mislim da ne zato me to i nervira.

 

- Što te nervira?

 

- Zato što je to alibi za gomilu netalentovanih i nesposobnih ljudi... Dobijaju alibi od te fraze

 

- Ali to može da pogodi samo one koji su bili laktaroši i došli na to mesto.

 

Od tog gostovanja će se pamtiti i to da je demantovao da je viđao Ratka Mladića već da je samo prošao pored njegovog pčelinjaka.

 

"Ja sam prošao pored pčelinjaka Ratka Mladića. I naravno da nisam video Mladića. Gde ja da ga vidim".

 

Kurir.rs/Priredio: P.L/Foto: Youtube

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...