ISPLIVALA SKANDALOZNA PORUKA KOJU JE SEVERINA POSLALA MILANU, ZBOG OVOGA JU JE TUŽIO: Povraća mi se kada te vidim jer zagađuješ ovaj svet, MANIJAČE! Moraš na lečenje! ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

GNUSNO

ISPLIVALA SKANDALOZNA PORUKA KOJU JE SEVERINA POSLALA MILANU, ZBOG OVOGA JU JE TUŽIO: Povraća mi se kada te vidim jer zagađuješ ovaj svet, MANIJAČE! Moraš na lečenje! ŠOK!

Stars -

Milan Popović podneo je prijavu za nasilje u porodici protiv pop zvezde Severine Kojić zbog poruke koju mu je poslala mejlom.

Bivši supružnici, koji se bore za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, zaratili su kada Severina nije obavestila Milana kada je njihovom sinu zakazan pregled.

"Milan je napisao Severini da je odveo dete na redovno previjanje stopala zbog infekcije koju ima već neko vreme i konstatovao da mu ona nije javila vreme kada je malenom Aleksandru bio zakazan pregled. Nakon njegovog mejla Severina je na Popovićev račun iznela salvu uvreda. U pitanju su gnusne izjave, koje su neprimerene jednoj majci maloletnog deteta", kaže izvor i otkriva sadržaj mejla koji je Kojićeva poslala Popoviću.

foto: Dado Đilas

"Ti nisi zdrav, moraš na lečenje, nije ti dobro, nevoljeno si dete i zbog toga Aleksandru stvaraš psihoze. Od mog sina želiš da napraviš bolesnika. Milane, ti si lud i manit čovek, ne znaš da budeš roditelj. Imaš perfidan i zločest um, a na kraju ispadaš glup. Opsednut si sa mnom, želiš da me vidiš po svaku cenu, pa makar to bilo i na sudu. Ti si manijak i psihopata jer nisi zdrav. Jednostavno, ti si mali bednik, nula od čoveka. Rado bih te nalemala po tim go.narskim kostima. Takve bednike koji to rade ženi i detetu siluju u zatvoru. Ti si najniži stupanj organizma, nekoliko stepena veći od amebe, i zagađuješ ovaj svet. Ti si biće koje se nije razvilo u čoveka. Jesi zlotvor, ali i Hitlera je neko voleo, a budući da si napravio Aleksandra, zaslužuješ malo mog vremena. Imaš masnu kosu, lud pogled i u tebi čuči leglo gneva i besa. Povraća mi se kada te vidim, ali to je moj greh. Pomislim u sebi, bolje Milan, nego rak. To je to, odje.i od mene, manijače", tvrdi izvor da je napisala Severina ocu svoga deteta.

Iako je na račun oca svog deteta iznela gnusne uvrede, Severina je u mejlu koji je poslala Popoviću pohvalila samu sebe, tvrdeći da je mali Aleksandar uspešan dečak, isključivo zbog nje, otkriva izvor.

"Kažu učiteljice da je Aleksandar omiljen u razredu. To je moja zasluga i odgajaću ga da nikada ne postane đubre kao što si ti. Aleksandra sam zaštitila od tvog crnila. Za njega sam spremna da umrem i ponovo oživim. Ti si spreman da zaludiš dete samo da bi meni napakostio, a Aleksandar će odrasti i shvatiće ko mu je tata. Za mamu već zna. Ja sam njegov heroj, njegova najveća ljubav, oslonac njegovog prvog uzdisaja i uvek sam tu za njega", napisala je Severina.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Svet, Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track