HIT

CECA I ANASTASIJA SU IM NAJVEĆI FANOVI! Odlepile na ovaj poznati par, PRATILE IH I FOTKALE PO BEČU! Evo za kime LUDUJU MAJKA I ĆERKA! (VIDEO)

Stars -

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović planiraju venčanje, a sestra i majka budućeg mladoženje zasigurno su im najveća podrška. Inače, mladi bokser i bivša košarkašica neće živeti sa Cecom u vili na Dedinju, već tragaju za sopstvenom nekretninom u srcu prestonice, kako je eksluzivno saznao Kurir.

Za sada, par u opticaju ima tri lokacije: Beograd na vodi, Novi Beograd i Dedinje.

"To su delovi grada koji njemu najviše odgovaraju. Bogdani je svejedno i završnu reč o kupovini stana će imati Veljko. On još nije angažovao agenciju koja će mu pomoći u pronalaženju životnog prostora, ali to planira da učini posle novogodišnjih i božićnih praznika. Naravno, finansijski će mu u tome pomoći majka", tvrdi naš izvor.

Ražnatoviću je, naime, važno da prostor ne bude manji od 100 kvadrata, a spreman je da iskešira preko 200.000 evra.

"Veljko želi da stan bude prostran. Važno im je i to da zgrada bude nova i da stan bude prazan, kako bi ga opremili po svojoj meri i želji", zaključio je naš sagovornik.

Trenutno, Ceca i Anastasija zajedno sa Bogdanom i Veljkom borave u Beču, gde su majka i ćerka ovekovečile neke od najsimpatičnijih momentata ovog para.

foto: Instagram screenshot

"Najslađi u 2018. godini" potpisala je ktakti snimak Veljkova sestra Anastasija.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track