LAZIĆ PRODAJE DUPLEKS U FILMSKOM GRADU: Darko traži pola stana od Ane, to je jedini uslov za razvod! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

PRELOMIO

LAZIĆ PRODAJE DUPLEKS U FILMSKOM GRADU: Darko traži pola stana od Ane, to je jedini uslov za razvod! (FOTO)

Stars -

Iako je luksuzni stan u Filmskom gradu vredan 200.000 evra prvobitno nameravao da posle razvoda ostavi još uvek zakonitoj supruzi Ani Sević, Darko Lazić shvatio je da mora da promeni plan. Zbog loše finansijske situacije i troškova lečenja, pevač će tražiti jednaku podelu imovine stečene u braku.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Otkako je zbog teške nesreće završio u bolnici, otkriveno je da Lazić nije imao pokriveno zdravstveno osiguranje i da gotovo ništa nije uštedeo. S obzirom na to da ga po izlasku iz bolnice čeka dug oporavak koji iziskuje dosta novca, pevač će biti prinuđen da proda stan u Skojevskom naselju i da novac podeli sa Sevićevom na ravne časti.

foto: Damir Dervišagić

- Otkako su se rastali, Darko se preselio u Brestač kod svojih, a njoj i ćerki Loreni je ostavio taj stan. U pitanju je dupleks od 150 kvadratnih metara, veoma je komforan i luksuzno opremljen, a njegova vrednost iznosi oko 200.000 evra. Darko je želeo da po razvodu s Anom taj stan pokloni njoj, ali s obzirom na okolnosti, to neće biti moguće. On mora da plati bolničko lečenje, ima neke dugove, a i oporavak će ga koštati dosta - fizioterapeut, brojne terapije, banja... To su ogromne pare. Iako su prijatelji rekli da će mu finansijski pomoći, on ne želi da ih previše opterećuje. Pritom, kuća u Brestaču nije do kraja završena, a s obzirom na to da odnedavno tamo živi i njegova verenica, s kojom planira porodicu, moraće da ubrza radove - kaže izvor blizak Laziću i dodaje da se posle dugog razmišljanja Darko odlučio na težak korak.

foto: Printscreen Kurir TV

- U razgovoru s roditeljima i Marinom on je doneo odluku da po razvodu traži podelu imovine. Ana će sa 100.000 evra moći da kupi i više nego pristojan stan za ćerku i sebe i da joj ostane novca, a Darko će sa svojim delom da isplati sve i na miru nastavi oporavak - kaže izvor i otkriva da je Sevićeva bez problema pristala na to.

foto: Ana Paunković

- Ana zna da je on u veoma lošoj situaciji i ni najmanje ne želi da mu stvara probleme. Zna koliko je Darko uradio za njihovu porodicu i da Lorena ni u čemu nije oskudevala dok je on nastupao i uverena je da će se to nastaviti čim on ponovo krene da nastupa. Žao joj je što će stan morati da proda, jer je navikla na komfor, a i to je njen dom u kom ima uspomene, ali svesna je situacije i spremna je da sa ćerkom, ali i dečkom Danijelom, počne život na nekom drugom mestu - kaže izvor, čije navode nismo uspeli da proverimo kod aktera ove priče.

foto: Dragan Kadić

Plan za alimentaciju Stan od "Granda" ide Loreni

Poznato je da pevač u blizini dupleksa ima još jedan stan koji je dobio na poklon od "Granda", ali on ne ulazi u podelu imovine jer ga je stekao pre braka. - Taj stan Darko i Ana izdaju već godinama, a otkako su se razveli, on kiriju u iznosu od 150 evra daje za Lorenu. Međutim, kako sam ja načuo, njegovi otac i majka su sada zamolili snaju da im prosledi taj novac kako bi koliko-toliko pokrpili izdatke koji su ih snašli, na šta je ona pristala. Iako Darko taj stan neće prodavati, niti ga deliti sa Anom, on će nastaviti da ga izdaje i novac od stanarine davaće za ćerku - kaže naš izvor.

150 metara kvadratnih ima stan u Filmskom gradu 200.000 evra je vrednost dupleksa 150 evra mesečno Darko dobija za drugi stan koji izdaje

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić-Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja