PRE 2 GODINE TEŠKA BOLEST MU JE ODNELA NAJBOLJEG DRUGA, A SAD JE IZGUBIO I NJU!  Vladimir se oprostio od Marije Ćurčić: Srbijo, pogledaj! Ovako izgleda TUGA, DEPRESIJA I NESREĆA
Foto: Pritnscreen/Facebook/Facebook

Velika Tuga

PRE 2 GODINE TEŠKA BOLEST MU JE ODNELA NAJBOLJEG DRUGA, A SAD JE IZGUBIO I NJU! Vladimir se oprostio od Marije Ćurčić: Srbijo, pogledaj! Ovako izgleda TUGA, DEPRESIJA I NESREĆA

Stars -

Manekenka i voditeljka Marija Ćurčić (25) izvršila je samoubistvo danas u stanu na Savskom vencu. Vest o preranoj smrti mlade manekenke šokirao je celu Srbiju, a njeni prijatelji se potresnim porukama opraštaju od Marije.

DJ Vladimir Trifunović, koji je pre dve godine izgubio najboljeg prijatelja DJ Nemanju Ivanovića, sad je ostao i bez dobre prijateljice Marije, od koje se oprostio potresnim pismom na Fejsbuku.

"Divna devojko, nikada neću zaboraviti naš prvi susret. Ti dolaziš po karte za neku žurku. Ja mislim to mi bivša dolazi. Upadaš u moju sobu, u mraku, ja u majici i gaćama vičem "gde si, draga" i odjednom čujem nepoznat glas.

Palim svetlo, bez sočiva sam, ne vidim te i čujem "Izvini što ti upadam, ja sam Marija, došla sam po karte sa Grotta".

Izvinjavam ti se dok navlačim prvu trešu koju (ne) vidim i uz blam i osmeh upoznajemo se. Kroz ovih 7 godina imali smo uvek sjajan odnos, radili smo zajedno, pomagali si oko žurki, pomagala si i za Manju i za Maria, bila u suštini slatko čokoladno dete zbog kog su te i svi zvali Čoko.

Sada svi ćute jer nemaju šta da kažu. A meni je žao što nismo više pričali o životu. Zanimala te je tema o Bogu na poslednjoj FAMI. Htela si da me povežeš sa eminentnim novinarima iz sveta da pričamo na temu religije i nauke. Hvala ti na tome.

Danas je tužan dan za klabing. Tužan jer ovo je već 5 žrtva za godinu dana.

U sebi osećam ljutnju jer sam čovek i zato što sam juče tolerisao neke Rejv Drooce i polupane klince kojima smeta što pričam o tome da ljudi ne trebaju da se uništavaju u klabingu. Najviše kroz droge, a onda kroz alkohol i ostala sranja. Još sam dobio i pritisak od organizatora da ne pričam o korišćenju droga i mentalnom zdravlju jer o tome očigledno niko ne želi da priča i ne vidi da je i to deo problema.

Marija nije bila narkoman, već nesnađeno dete u ovom svetu koje nije videlo ni sreću, ni svrhu, ni izlaz u ovoj priči. Neko će da kaže "ko zna koji je ona problem imala" pa je zbog ko zna čega oduzela sebi život, ali svi znamo koliko je Čoko bila uvek i nasmejana i dobra i pravi drug i prijatelj.

I sam sam imao suicidne misli u teškim trenucima i znam da to nikada ne dolazi odjednom. Čovek o tome ozbiljno misli, duševni bol koji čovek oseća u sebi prevazilazi fizički bol. I u takvom trenutku oduzeti sebi život izgleda kao logično rešenje. Šteta što to zapravo nikad nije rešenje.

Srbijo, pogledaj ovu sliku. Ovako izgleda tuga, depresija i nesreća.

Volimo te, Čoko, počivaj u miru i neka ti duša nađe put, uzvraćamo ti srcem.

foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, Nemanja Ivanović, koji je nastupa kao DJ DJ Manya, preminuo je 23. jula 2016. godine, posle teške i duge bolesti u bolnici u Nemačkoj. Vladimir je često nastupao sa Nemanjom, a kada je saznao da se DJ bori protiv karcinoma, organizovao je humanitarne nastupe kako bi skupio novac za lečenje prijatelja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja