SLOBA SE OGLASIO NAKON ŠTO JE LUNA DRAMATIČNO SKINULA KRST KOJI JOJ JE POKLONIO: Brutalne reči pevača urezaće vam se u mozak! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

OVOME SE NIKO NIJE NADAO

SLOBA SE OGLASIO NAKON ŠTO JE LUNA DRAMATIČNO SKINULA KRST KOJI JOJ JE POKLONIO: Brutalne reči pevača urezaće vam se u mozak! (FOTO)

Stars -

Luna Đogani jednom prilikom otkila je da joj je, kada su se videli pred njen ulazak u "Zadrugu 2", bivši dečko Sloba Radanović poklonio krstić da je čuva tokom njenog boravka u rijalitiju u kom su započeli ali i okončali svoju romansu. Na samo pomisao na njega, blogerka ne može a da se ne zaplače, a tako je bilo i na protekloj žurki, posebno kada je čula pesmu "Samo se noćas pojavi".

Nakon razgovora sa Drvetom mudrosti, Luna je nastavila da pati u hotelu Imaginarijuma, te skidajući šminku prošaputala: "Ja sam luda", a zatim i skinula krstić pa počela da ga ljubi.

Kako saznajemo, u to vreme Radanović je na svom Instagram profilu objavio gif izbezumljenog lica a zatim i rčenicu: "Pio sam" na englskom jeziku, pa brzo obrisao ove objave. Ipak, sledeće podigle su ogromnu prašinu jer, kako se šuška, mogu biti odgovor na Lunino ponašanje.

"Ljudska s*anja i foliranja glavni su razlog zašto volim kad sam sam", glasi jedna objava.

foto: Printscreen Instagram

"Staromodan sam. Imam lepe manire. Poštujem okolinu i pomažem onima kojima je pomoć potrebna. Ne znato što sam staromodan, nego zato što sam lepo vaspitan", glasi druga objava.

Brojni fanovi misle da je ovo Slobin odgovor na Lunino dramatično skidanje krstića koji je dobila na poklon, jer je time "samo htela da privuče pažnju", a on joj je to poklonio kako bi joj pomogao i ni zbog čega drugog.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Foto: Printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track