DARKO LAZIĆ 24 DANA PRIKOVAN ZA KREVET: Još nije stao na noge, a od roditelja je ZAHTEVAO da što pre vidi NJEGA
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

SVAKI DAN SVE BOLJE

DARKO LAZIĆ 24 DANA PRIKOVAN ZA KREVET: Još nije stao na noge, a od roditelja je ZAHTEVAO da što pre vidi NJEGA

Stars -

Poznati pevač Darko Lazić, koji se od 23. oktobra nalazi uKBC “Zemun”, i dalje prima krv budući da je izgubio mnogo krvi tokom operacije.

Darka Lazića lekari Zemunske bolnice obilaze na svakih sat vremena, a on može da pomera nogu koja mu je operisana. Međutim, još se ne zna kada će pevač moći da ustane iz kreveta i stane na svoje noge i čeka se da ga pregleda neurolog.

Roditelji Darka Lazića i juče ujutru posetili su pevača u KBC “Zemun”, a Darkova majka je ispričala da je videla unuku Lorenu, koja ne zna da joj je otac u bolnici. Branka i Milan Lazić, majka i otac Darka Lazića, u bolnici su se zadržali pola sata.

- Darko je dobro. I Lorena je dobro, videli smo je, a i čujemo se telefonom. Dete kao dete, ona ništa ne zna - rekla je Darkova majka. Ona je dodala i da Darkova verenica Marina Gagić, koja takođe svakog dana posećuje pevača, zbog obaveza juče nije mogla da dođe u bolnicu.

Darko sada samostalno diše jer mu je izvađen tubus.

- Lekari su nakon operacije koja je obavljena prošle srede Darku ponovo stavili tubus pomoću kojeg je disao. Pre dva dana tubus je izvađen i on sada samostalno diše - kaže naš izvor iz KBC „Zemun“ i dodaje:

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

- Porodica svaki dan viđa Darka, ali nakratko. Oni se kod njega zadrže pola sata, najviše sat vremena. On je pričao medicinskom osoblju kako mu nedostaje porodica i da bi voleo više vremena da provede sa njima. Takođe je tražio da vidi brata Dragana za kojeg je veoma vezan.

Inače, Darko Lazić trebalo bi za 15 dana da izađe sa intenzivne nege. Tačna slika o Darkovom zdravstvenom stanju znaće se za pet dana, u zavisnosti od toga kako će se odvijati pevačev oporavak. Lazić će, kada ga premeste sa intenzivne nege, biti smešten u apartman. Posle bolničkog lečenja pevač će morati da ide u banju i tamo nastavi lečenje kako bi se u potpunosti oporavio

Podsetimo, Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra u ranim jutarnjim satima kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio na livadi pored puta. Tome je prethodilo kočenje zbog kog je policija utvrdila da nije zaspao za volanom već da je vozio brzinom od 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata posle nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi. Zadobio je teške telesne povrede. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost, i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi. Darko je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Treću intervenciju je Darko imao u sredu, 7. novembra, kada su mu operisali butnu kost i ugradili protezu u kuk.

foto: Damir Dervišagić, Kurir TV

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja