POPOVIĆ POKUŠAO DA URAZUMI LAZIĆA: Saša molio Darka da se ne drogira!
Foto: Damir Dervišagić/Kurir

Uzalud

POPOVIĆ POKUŠAO DA URAZUMI LAZIĆA: Saša molio Darka da se ne drogira!

Stars -

Darko Lazić, pre nego što je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, dobio je ozbiljne kritike od Saše Popovića zbog droge. Kako Kurir saznaje, Popović je pre nekoliko godina, dok je još bio na snazi Lazićev ugovor sa "Grandom", obavio razgovor sa pevačem u četiri oka, pokušavajući da ga otrgne od poroka.

foto: Printscreen

- Darko je bio jedan od najplaćenijih i najtraženijih pevača u produkciji. Otkad je 2009. pobedio u "Zvezdama Granda", nizao je samo uspehe. Od "Granda" je dobio stan i pesme na poklon, a sedmogodišnji ugovor funkcionisao je na obostrano zadovoljstvo. Međutim, iako je Darko zarađivao dosta novca i za sebe i za produkciju, Saša je bio veoma zabrinut kada je saznao da najzaposleniji mladi pevač ne samo da pije već se i drogira - kaže naš izvor i dodaje da je Popovića ovo saznanje toliko pogodilo da je rešio da očinski popriča sa njim:

foto: Profimedia, Damir Dervišagić

- Saša je nastupio vrlo odlučno. Rekao je svom tadašnjem pulenu da je on punoletan i sposoban, da je već muž i otac i da treba da bude odgovorniji prema sebi i bližnjima. Darko ga je pognute glave slušao dok mu je objašnjavao da je odlično što mu karijera ide izlaznom putanjom, ali da je pitanje ne samo koliko će to trajati nego i šta će biti sa njegovim zdravljem. Iako mu je ovaj obećao da će ga poslušati, Saši nije baš delovao uverljivo. Saradnicima je više puta govorio da će Darko nadrljati ako tako nastavi... Nažalost, bio je u pravu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pre dve godine Laziću je istekao ugovor tako da više nije imao obaveza prema "Grandu", ali je ostao deo produkcije, a Popović i svi zaposleni neprestano se raspituju za njegovo zdravlje. Mladi pevač se, kako se pisalo, poslednjih dana bori sa krizom, te mu redovno dolazi psihijatar koji mu pomaže da je izdrži. Kod njega u bolnicu je pokušao da uđe i diler, ali ga je obezbeđenje sprečilo.

Marija Dejanović/ foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track