GOCA TRŽAN JE U RIJALITI UŠLA DA SPASE BRAK, ALI... Bila sam potresena što sam otišla od prvog MUŽA i ćerke, a kada sam se vratila dočekalo me nešto GROZNO!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

GOCA TRŽAN JE U RIJALITI UŠLA DA SPASE BRAK, ALI... Bila sam potresena što sam otišla od prvog MUŽA i ćerke, a kada sam se vratila dočekalo me nešto GROZNO!

Stars -

Goca Tržan rešila je otvoreno da govori o rijalitiju koji joj je promenio život, ali i gde je odlučila da će se razvesti od tadašnjeg muža.

Ona je učestvovala u rijaliti programu 2010. godine, a najteže joj je bilo da se odvoji od ćerke i prvog supruga.

foto: Damir Dervišagić

"Bilo mi je mnogo teško da se oprostim od deteta i od svog prvog muža. Bila sam prilično potresena. Kad smo stigli na Filipine, dobili smo svoje rančeve, u kojima je bilo tri kupaća kostima, dve majice s kratkim rukavima, dva šortsa, neke papuče za pesak, dva para japanki, jedne vojničke čizme, jedne obične patike i jedne patike za vodu i kabanicu. Imali smo dozvolu da ponesemo nešto lično što nama znači, a nema nikakvu upotrebnu vrednost. Ja sam ponela neki zlatni lančić, na kome su bili Lenini privesci", rekla je Goca i nastavila:

"Jedan od najinteresantnijih delova tog putovanja bio je kad se svim ženama pripiškilo. Oni su nam rekli: "Eno vam tamo iza one zgrade". Onda se nas sedam žena, uključujući Vesnu Zmijanac i mene, skinulo i selo. Da ne mislite da je to tretman od pet zvezdica. Nije. Nema pet zvezdica, piškiš iza kuće neke. Kreveti su nam bili sklepani od polutki bambusa sa sve ukucanim ekserima. Gamiže po nama sve i svašta, kojekakve bube. Nema četkice za zube, nema sapuna, nema ogledala, nema parfema, nema ničega i nema hrane."

foto: Zorana Jevtić

Ona je tada drastično smršala, ali je sve vreme mislila na svoju porodicu.

"Za 32 dana sam smršala sigurno 12 kilograma. Bilo je baš neverovatnih iskustava. Najteži trenuci su mi bili kada sam mislila na svoju porodicu, na svoje dete. Dok sam bila u rijalitiju razmišljala sam o svom odnosu sa svojim tadašnjim suprugom i napisala sam mu da treba da prestanemo da se svađamo. "Survivor" me je naučio tome da je život prekratak da bi ga potrošio na nepotrebne svađe i rasprave. Ja nisam na "Survivor" odlučila da ću se razvesti, naprotiv. Ja sam tamo odlučila da ću pokušati sve da spasem svoj brak i svoju vezu. Međutim, dočekalo me je ozbiljno i grozno otrežnjenje kada sam se vratila, a to je da čovek o kome sam ja razmišljala na ostrvu nije taj čovek. Moj razvod se nije desio zbog rijalitija nego zbog toga što su mi se srušile kockice i kula od karata", završila je pevačica na svom "Jutjub" kanalu.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja