Najnovije vesti

ALEKSANDRA RADOVIĆ MOŽE DA MI PEVA PRATEĆE VOKALE: Viki Miljković BRUTALNO OCENILA muzičku scenu Srbije! ŠOK!
Foto: Printscreen

neće da ćuti

ALEKSANDRA RADOVIĆ MOŽE DA MI PEVA PRATEĆE VOKALE: Viki Miljković BRUTALNO OCENILA muzičku scenu Srbije! ŠOK!

Stars

Kao članica žirija muzičkog takmičenja Viki Miljković pevačica rado prihvata takmičare koji pevaju pop muziku. Ali ni protiv folk pevača nema ništa protiv. 

"Muziku delim na dobru i lošu. I niko od nas ne može da se deklariše za neki žanr ili neku vrstu. U svakom žanru postoji i dobrih i loših momenata. I u našoj branši ima fenomenalnih pevača i svirača, kao i u pop branši. Ali kiča i šunda ima i u popu, roku i kod nas", kaže pevačica, koju revoltiraju priče da samo u žanru muzike koju ona izvodi ima šunda i kiča.

foto: Printscreen

Viki je mišljenja da je u današnje vreme tanka linija između popa i folka jer se žanrovi mešaju pa nema oštre podele:

"Sve je to sada pomešano. Naravno da postoji podela, ali ne u smislu da se ne podržavamo, da ne slušamo jedni druge. Kada postoji neko ko je kvalitetan, odličan vokalni solista, onda naravno da se on sluša. Postoji granica, ali nikada nije bila tanja između popa i folka nego sada", naglašava Viki, koju smo sreli na koncertu pop pevačice Aleksandre Radović.

foto: Dragana Udovičić

Miljkovićeva otkriva da do sada nisu sarađivale, ali to ne znači da neće. Viki hoće da Aleksandra radi za nju u bliskoj budućnosti:

"Nisam imala tu privilegiju i sreću da mi ona do sada peva prateće vokale. Žao mi je zbog toga. Ivana Peters i Leontina su mi pevale. Njih dve su izvrsni izvođači",  kaže pevačica kojoj su prateće vokale pevale pop zvezde.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...