Najnovije vesti

DARKO LAZIĆ DOBIO VISOKU TEMPERATURU: Lekari ne znaju šta se dešava s pevačevim telom
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

ZDRAVSTVENO STANJE

DARKO LAZIĆ DOBIO VISOKU TEMPERATURU: Lekari ne znaju šta se dešava s pevačevim telom

Stars

Novi zdravstveni problem pevača Darka Lazića je blago povišena telesna temperatura.

 

Lekari u KBC Zemun su Darkovim roditeljima predočili da je moguće da se pojavila neka bakterijska infekcija ili da je to samo reakcija na strano telo, odnosno na protezu kuka koja mu je implementirana pre skoro dve nedelje.

foto: Dragana Udovičić, Kurir

- Darko je dobio povišenu temperaturu. To zabrinjava lekare koji ga leče. Da nije te temperature on bi već bio na odeljenju, van intezivne nege, jer mu se opšte stanje popravlja svakim danom sve više - kazao je jedan od Lazićevih rođaka.

 

Uskoro će biti otkriven uzrok povišene tekesne temperature povređenog pevača, te će u skladu sa tim lekari reagovati i naći rešenje.

 

Podsetimo, Darko Lazić je 23. oktobra doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu kada se njegov automobil četiri puta prevrnuo i završio u livadi kraj puta.

Na osnovu tragova kočenja policija je utvrdila da Lazić nije zaspao za volanom, već da je išao brzinom od 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata posle nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi.

 

Darko je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Sledeću intervenciju je Darko imao u sredu, 7. novembra, kada su mu operisali butnu kost i ugradili protezu u kuk.

 

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...