SLOBA BROJI SITNO DO ULASKA U ZADRUGU 2! SA LUNOM ŽELI SAMO JEDNO: Najavio paklenu noć!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIO

SLOBA BROJI SITNO DO ULASKA U ZADRUGU 2! SA LUNOM ŽELI SAMO JEDNO: Najavio paklenu noć!

Stars -

Slobodan Radanović vraća se na velelepno imanje u Šimanovcima. Ovoga puta, pevač neće živeti u Beloj kući, već će nastupati pred nekim starim, kao i novim zadrugarima.

U "Zadruzi 1" Sloba je samo nedelju dana po početku rijalitija ostvario romantičan odnos sa Lunom Đogani, iako ga je tadašnja supruga Kristina Kija Kockar napolju čekala. Šou je podignut na viši nivo kada im se Kija pridružila. O ovom ljubavnom trouglu i danas se priča, iako više ne postoji.

foto: Filip Plavčić, Vladimir Šporčić, Ana Paunković

"Uzbuđen sam jako, kako zbog javnog nastupa u 'Zadruzi' tako i zbog povratka na mesto gde sam proveo 10 meseci svog života. Ja idem tamo da ih zabavim i razonodim i nadam se da će se oni tako i ponašati i biti pozitivni. Uostalom, nema razloga da ne bude tako. Nadam se da će svi biti pozitivni", izjavio je on, najavljujući ludu žurku o kojoj će se zasigurno pričati danima.

Što se tiče bivše devojke Lune koja ponovo boravi u ovom rijalitiju te koja ga svakodnevno pominje, Sloba tvrdi da od nje želi samo jedno - da se i ona dobro provede na žurki koja je pre zadrugarima. Ipak, nije siguran kako će odreagovati kada ga bude ugledala.

"Ne znam, ne mogu ni da naslutim kakva će joj biti reakcija. Nadam se da će i ona biti pozitivna i vesela i da će se lepo provesti", rekao je on.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track