Najnovije vesti

VOJA NEDELJKOVIĆ PROSLAVIO SVOJ 55. ROĐENDAN: Gledaoci ga OBOŽAVAJU, a evo ko mu je priredio IZNENAĐENJE za pamćenje! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

uvek nasmejan!

VOJA NEDELJKOVIĆ PROSLAVIO SVOJ 55. ROĐENDAN: Gledaoci ga OBOŽAVAJU, a evo ko mu je priredio IZNENAĐENJE za pamćenje! (FOTO)

Stars

Poznati voditelj Voja Nedeljković tokom dugogodišnje karijere postao je omiljeni lik na televizijskoj sceni, a svojim duhovitim komentarima uveseljava i gledaoce Grand televizije u muzičkom takmičenju. 

On je napunio 55 godina sa osmehom na licu i pozitivnom energijom kojom zrači. Čim je stigao na posao, sačekalo ga je iznanađenje od kolega koji su se dogovorili da mu ovaj dan učine još lepšim. 

foto: Kurir tv

Šarmantni Voja nije krio oduševljenje lepim gestom kolega sa kojima srađuje u "Zvezdama Granda". Cela ekipa je bila na okupu, a aplauza i čestitki bilo je na pretek. 

Saša Popović, direktor "Grand" produkcije, poželeo je da se uspešnom timu pridruži i eminetni voditelj, te je tako posle kraćih pregovora on dobio angažovanje, a ako je sudeći po raspoloženju koje vlada na snimanjima, saradnja jako lepo protiče, a Nedeljković je jedan od omiljenih među poznatom elitom. 

foto: Kurir tv

Supruga Maja i sin Đorđe prvi su mu poželeli srećnim najlepši dan u godini, a onda je voditelj otišao na zakazano snimanje, gde su ga sačekali članovi žirija koga čine Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Snežana Đurišić i Saša Popović, Đorđe David, lepa voditeljka Sanja Kužet. 

Oni su mu otpevali rođendansku pesmu, a u znak zahvalnosti i poštovanja Voja im je pripremio ručak u studiju. 

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs / Foto: Kurir tv

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...