RAZVELA SE OD JEDNOG, A DRUGI MUŽ JOJ JE NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA: Mina je posle svega pronašla LJUBAV, a evo ko je on!
Foto: Zorana Jevtić

SREĆNA

RAZVELA SE OD JEDNOG, A DRUGI MUŽ JOJ JE NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA: Mina je posle svega pronašla LJUBAV, a evo ko je on!

Stars -

Mina Lazarević proživela je veliku porodičnu dramu kada je od bivšeg supruga pretprela nasilje u porodici. Veru u ljubav tada nije izgubila, naprotiv, već godinu dana uživa u vezi.

Glumica i njen novi izabranik Zoran Babić, nedavno su viđeni u jednom tržnom centru u Beogradu i to kako se drže za ruke. Zoran nije poznat javnosti, što glumici verujemo baš i odgovara. Iako je do sada pričala o privatnom životu, glumica ovoga puta nije bila raspoložena da priča o svom izabraniku, a u aprilu ove godine priznala je da je srećna i ispunjena na ljubavnom planu.

foto: Dado Đilas

"Verujem da ne možeš da se pripremiš unapred već da se sa svim što te snađe trenutno i hvataš u koštac i plivaš ili se udaviš", rekla je Mina, piše magazin "Story".

Mina je sa privm suprugom Aleksandrom Miletićem, pijanistom, ostala u veoma dobrim odnosima, čak su i nastupali zajedno u jednom beogradskom klubu.

Od drugog supruga, baletana Gorana Stanića se razvela posle nasilja koje je pretrpela. On je na nju vizički nasrnuo posle čega je i zapucao iz automatkse puške 2015. godine zbog čega ga je prijavila policiji.

Mina Lazarević i Goran Stanić
Mina Lazarević i Goran Stanićfoto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Blic, Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja