VODITELJKA RTS PODELILA TRAGIČNU ŽIVOTU PRIČU: Olivera je pre 2 godine ostala bez muža, a još se nije OPORAVILA! Evo kako njena ćerka (19) podnosi gubitak
Foto: Printscreen YT

TUŽNO

VODITELJKA RTS PODELILA TRAGIČNU ŽIVOTU PRIČU: Olivera je pre 2 godine ostala bez muža, a još se nije OPORAVILA! Evo kako njena ćerka (19) podnosi gubitak

Stars -

Srpska voditeljka Olivera Jovićević neko je ko retko govori o privatnom životu, pa je samim tim bilo nepoznato kroz kakvu privatnu dramu je prošla za svega dve godine.

Naime, voditeljka RTS 2016. godine izgubila je oca, a godinu dana kasnije poginuo joj je muž. Kako kaže, još uvek se nije oporavila.

"Moja porodica i ja prošli smo tešku 2016. i 2017. godinu. Gubitak oca teško sam podnela i još se nisam oporavila", kaže Olja.

Na pitanje kako se njena ćerka Dunja (19) suočila sa smrću oca, Olivera nije želela mnogo da objašnjava. Međutim, Olja kaže da je od nesrećnog događaja, kada je u saobraćajnoj nesreći poginuo njen muž, a Dunjin otac, još više nastrojena ćerki.

"Ja sam joj i otac i majka. Moraću da vodim i muške razgovore sa njenim momcima", kaže Olivera kojoj se život nakon svega mnogo promenio.

foto: Printscreen/YT

"Otkriješ koliko je tvoj dotadašnji život bio idealan, ma koliko mu mana nalazio. Počinješ da ceniš svaki dan i svaki čas proveden uz porodicu i najbliže. Kao da je poslednji", objasnila je.

Na pitanje kako danas gleda na ljubav Olja je citirala Jovana Dučića.

"Kao po onoj Dučićevoj: "Sve što ljubimo stvorili smo sami". Za ljubav moraš biti spreman i otvoren", rekla je voditeljka.

Ipak, na pitanje da li trenutno ima partnera, Olja je rekla:

"U prošlosti sam toliko puta volela i bila voljena da verujem da sam zaista imala sreće za ceo život."

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Story, Foto: Printscreen/YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja