IVANA PAVKOVIĆ I PETAR MITIĆ O KIJI U PINKOVIM ZVEZDICAMA! Pevački par bez dlake na jeziku o novom članu žirija: Toj ženi SVAKA ČAST!
Foto: Dragana Udovičić

OTVORENO

IVANA PAVKOVIĆ I PETAR MITIĆ O KIJI U PINKOVIM ZVEZDICAMA! Pevački par bez dlake na jeziku o novom članu žirija: Toj ženi SVAKA ČAST!

Stars -

Ivana Pavković i Petar Mitić proslavili su se u "Zvezdama Granda".

Zajedno i javno, prokomentarisali su to što se pevačica Kristina Kija Kockar pridružila ekipi žirija u "Pinkovim zvezdicama", u šouu u kojem se mlade pevačke nade bore za svoje muzičke snove.

"Mislim da je Kija generalno sluhista", počela je Ivana: "Dovoljno je da se razumeš malo u muziku da bi čuo ko dobro peva ili ko ne peva dobro. U suštini, nije ni samo pevanje. Zašto da ne", rekla je ona.

foto: Vladimir Šporčić

Njen suprug, sa druge strane, uzeo je u obzir i ulogu koje igra iskustvo u ovom poslu kada dođe do odabira članova žirija. Svakako, nije propustio da pohvali koleginicu.

"Očigledno je da je ta žena jako inteligentna, da ima smisao za biznis. Svaka joj čast na tome, žena je snalažljiva, talentovana je, čuje lepo... Mislim da na tom mestu mora da bude neko mnogo kompetentniji čak i od nas dvoje. Ja sam se osetio dovoljno nestručnim kad sam bio član žirija", rekao je on, sa čim se Ivana složila i rekla: "Takođe".

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track