ŽENA MARKA BULATA KRIJE TRUDNIČKI STOMAK: Pevač čeka drugo dete!
Foto: Damir Dervišagić

LEPE VESTI

ŽENA MARKA BULATA KRIJE TRUDNIČKI STOMAK: Pevač čeka drugo dete!

Stars -

Marko Bulat i njegova supruga Marija za nekoliko meseci dobiće drugo dete.

Iako su srećnu vest o prinovi krili od medija, Mariji, koja je na sredini trudnoće, sada već počinje da se vidi stomak. Pevačeva supruga retko se pojavljuje u javnosti. Nedavno su se zajedno pojavili na modnoj reviji i Marija je sve vreme držala ruke prekrštene preko stomaka. Takođe, na fotografijama na društvenim mrežama nigde joj se ne vidi stomak.

"Istina je da je Marija trudna, ali zbog svega što im se ranije desilo ne žele da pričaju o tome. Pregurala je polovinu trudnoće a lekar im je rekao da će izgleda dobiti sina", rekao je pevačev blizak prijatelj.

foto: Vladimir Šporčić

Bulat se samo nasmejao kada su ga pitali da li mu je žena trudna.

"U studiju sam, snimam nove pesme. Bićemo večeras na koncertu, pa će te videti da li moja lepa žena ima trudnički stomak i sve će biti jasno. Odlučio sam posle mnogo laži koje su napisane o nama, da ne govorim o privatnim stvarima", rekao je Marko.

Podsetimo, bračni par Bulat prošao je kroz pravu dramu početkom 2017. godine, kada je ćerkica Dorotea ranije došla na svet. Marija se porodila u šestom mesecu trudnoće, a devojčica je provela tri meseca u inkubatoru. Na sreću, sve se dobro završilo. Marija iz prvog braka ima desetogodišnju ćerku Sofiju.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track