ŽIVOT KAO NA FILMU

SRPKINJA SE UDALA ZA ARAPSKOG BOGATAŠA: Rodila mu sina, ne zna šta će od para, ali ona je ZASUKALA RUKAVE i evo kako ZARAĐUJE (VIDEO)

Stars -

Srpska manekenka Anika Božić već godinama živi daleko od Srbije, budući da je od 2014. godine u braku sa arapskim biznismenom Jusufom Al Sarajem.

Anikin muž Jusuf Al Saraj veći deo života je proveo u Kanadi. On je uspešan poslovni čovek, koji nema nikakvih kraljevskih titula, ali ga mnogi zbog toga što je veoma imućan nazivaju "arapskim princem", zbog čega je i Anika dobila nadimak "arapska princeza".

Par ima sina, a njih troje trenutno žive na relaciji Kairo - Pariz. Međutim, Anika ne propušta priliku da, kad god joj obaveze to dozvoljavaju, poseti Beograd, pa je tako nedavno boravila u srpskoj prestonici. Prepoznatljiva po svom ekstravagantnom stilu, Anika je ulicama Beograda u novembru prošetala golog stomaka, zbog čega nije prošla neprimećeno.

Morning ✨

Објава коју дели Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic) дана

Iako je njen suprug veoma bogat, Anika je želela da nastavi da radi i zarađuje, te se i dalje bavi manekenstvom i na taj način i sama doprinosi porodici.

Kurir.rs/Blic/Foto Prinscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track