EKSKLUZIVNO! DARA NAŠLA NOVU PILETINU: Posle raskida sa košarkašem, pevačica našla mladog fudbalera! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

ne gubi vreme

EKSKLUZIVNO! DARA NAŠLA NOVU PILETINU: Posle raskida sa košarkašem, pevačica našla mladog fudbalera! (FOTO)

Stars -

Dara Bubamara sa košarkaša je prešla na fudbalere! Kako ekskluzivno saznaje Kurir, folk pevačica je posle raskida sa mladim Nemanjom Bezbradicom, uplovila u vezu s takođe mlađanim fudbalerom i to strancem!

Iako nije želela da javno komentariše razlaz s Bezbradicom, za koga se pisalo da ga je ostavila nakon što ju je zaprosio, te da je bio previše ljubomoran pa joj je zato dosadio, iz Darinih skorašnjih izjava bilo je jasno da je ta veza gotova. No, ona ne samo da nije tugovala već se u međuvremenu stesala i smuvala s mladićem koji je odavno bacio oko na nju.

foto: Dado Đilas, Vladimir Šporčić

"Dara i Nemanja su se razišli pre oko tri meseca. Ona je bila sama jedno vreme, ali je onda uplovila u vezu s jednim stranim fudbalerom iz Evrope, kome se ona već dugo sviđa. Oni se ne viđaju u Srbiji, a i šema je još sveža. Dara je tek izašla iz jedne veze, pa ne želi ništa da forsira", kaže naš izvor i dodaje da Dara ipak nije mogla ništa da sakrije od svojih prijatelja, jer gde god ode "stigne joj cveće od njega".

foto: Printscreen/Premijera, Printscreen/Instagram

A što se razlike u godinama tiče, pevačici to nije problem, jer je već navikla da je mlađi muškarci startuju, pa se tako posle razvoda od Milana Kesića i upustila u vezu s Bezbradicom.

foto: Damir Dervišagić

"Dara je ostvarena žena i nema nikakve komplekse, puna je energije i ne vidi problem u tome što je partner mlađi od nje. Uostalom, njena veza s Nemanjom nije se raspala zbog nekakvih generacijskih sukoba, već iz potpuno drugih razloga", zaključuje naš sagovornik.

foto: Promo

Pozvali smo pevačicu kako bi nam otkrila šta se dešava u njenom privatnom životu, ali ona nije bila raspoložena da priča na tu temu.

"Ne želim ništa da komentarišem, moj privatni život je moja stvar", kratko je rekla.

foto: Printscreen/Instagram

Raspametila fanove

Gola promoviše novu pesmu!

Nakon što je snimila spot za pesmu "Ol inkluziv", Dara Bubamara počela je da radi na jednoj novoj pesmi koja još nema naziv. Međutim, set fotografija koje je napravila za tu numeru raspametio je njene fanove. Naime, pevačica je pre dva dana objavila golišave fotografije i pokazala obline nakon što je vidno smršala. Uvaljana u srebrnu boju, Dara pozira kao od majke rođena!

Kurir.rs/Nevena Mijušković/ Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track