Najnovije vesti

OTKAKO SE FILIP OŽENIO, SA ZORANNAH ZAHLADNEO ODNOS! Modna blogerka sve prisnija sa mlađim Živojinovićem, KONAČNO OTKRILA ZAŠTO!
Foto: Damir Dervišagić

NEMA ŠTA DA KRIJE

OTKAKO SE FILIP OŽENIO, SA ZORANNAH ZAHLADNEO ODNOS! Modna blogerka sve prisnija sa mlađim Živojinovićem, KONAČNO OTKRILA ZAŠTO!

Stars

Zorana Jovanović mnogo prisniji odnos trenutno ima sa Stefanom Živojinovićem, nego sa Filipom, otkako se oženio Aleksandrom Prijović. Uprkos raznim gradskim pričama, nikakav problem nije nastao, već kako modna blogerka objašnjava - takav je život.

"Trenutno se više družim sa Stefanom nego sa Filipom. Sa svima njima sam u dobrim odnosima, ali sa Stefanom sada više izlazim", izjavila je ona pa dodala: "Dobro, to je uvek tako. To je život".

S druge strane, sumnja da će Stefan stati na ludi kamen pre nje.

"Valjda ću ja pre da se udam nego što će on da se oženi", prokomentarisala je kroz osmeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Svoj ljubavni život, pak, i dalje čuva u strogoj privatnosti, bez obzira na to što se aktivno spekuliše o njenoj navodnoj vezi sa sinom Halida Muslimovića, Enisom.

"O privatnom životu ništa ne želim da komentarišem", rekla je ona, pa dodala: "Generalno sam srećna. Da li je reč o ljubavi ili ne, ja sam srećna žena", te zaključila ovu priču.

S druge strane, pre nekoliko meseci zapanjila je priznanjem da joj višečasovne vožnje taksijem ka modnim revijama predstavljaju ogroman stres.

"Mene konstatno svi pogrešno shvataju. U sedam dana je teško promeniti četiri kontinenta. I kada promeniš jedan, nisi sav svoj. Dešava se da odem iz Beograda za Los Anđeles, a onda iz Los Anđelesa za Meksiko, pa za Evropu. To nije lako", kaže Zorannah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...