SUBOTIĆ PRED KAMERAMA PRETIO LJUBI PANTOVIĆ:  Obrisaću patos s vama kalašturama! Srešćemo se ja i ti napolju!
Foto: Printscreen

NEMA DALJE

SUBOTIĆ PRED KAMERAMA PRETIO LJUBI PANTOVIĆ: Obrisaću patos s vama kalašturama! Srešćemo se ja i ti napolju!

Stars -

Karađorđe Subotić javno je zapretio bivšoj supruzi Ljubi Pantović da će je prebiti i njome obrisati patos u "Zadruzi", a potom joj je poručio da će se njih dvoje obračunati napolju!

foto: Printscreen

Čim je ušla u rijaliti, bodi-bilderka je krenula u brutalnu svađu s bivšim suprugom. Da se ne podnose, bilo je odmah jasno, ali je Karađorđe otišao toliko daleko da je Pantovićki zapretio batinama.

foto: Printscreen Pink

- Klošarko! Ti si jadna i bedna, vidi kakva si, niko te neće - vređao je Karađorđe, a Ljuba je ustala i brutalno mu odgovorila.

foto: Damir Dervišagić

- Ti si jedna pi*ka, treseš se! Trese ti se vilica kao nekad kada si pokušavao da me biješ - prisetila se Ljuba nasilja kroz koje je prošla, a Karađorđe je na monstruozan način odlučio da je podseti na to pa joj je pretio.

foto: Printscreen

- Ja da hoću da te bijem, ostala bi zalepljena na onom tamo krevetu! Nemoj da obrišem patos tobom! Babo, jadnice, vidi na šta ličiš! Klošarko, transvestitu! Jadna si i bedna! Idi sedi tamo - rekao je Karađorđe, a Pantovićka je sa osmehom na licu provocirala bivšeg pa je reagovalo i obezbeđenje.

foto: Printscreen

- Tukao si me pa si podmićivao da ne odgovaraš! Hajde, obriši patos, hajde, pi*ko, siso, izvoli! - brutalna je bila Ljuba, a Karađorđe je otišao korak dalje i rekao da će se obračunati s Pantovićkom kad izađu iz "Zadruge".

foto: Zorana Jevtić

- Došla si ovde da se prezentuješ u pravom obliku. Duvaj ga! Spodobo! Srešćemo se ja i ti napolju pa ćemo da pojasnimo sve! - šokirao je on sve zadrugare, a Ljuba je skočila:

foto: Printscreen, Pink

- Evo, zapamtite ovo! On mi javno preti da ćemo se sresti napolju i da će to da reši. To je taj divan gospodin koji štiti žene - rekla je ona. U njenu odbranu skočile su Miljana i Marija Kulić, koje su ga nazivale "pi*kom" a Subotić je i njima zapretio da će ih prebiti.

foto: Printscreen

- I treba da se obriše ovaj divan patos s vama kalašturama! Jadne ste i bedne - rekao je on gledajući u stranu pa ga je Ljuba nazvala narkomanom. - Šta gledaš u stranu? Je l' su to tikovi od nekih zabranjenih supstanci? - brutalna je bila Ljuba.

foto: Printscreen

Njihova ćerka Aleksandra sve vreme je ćutala i nemo posmatrala roditelje, a verovatno je u glavi imala flešbekove iz detinjstva. Naime, ona je često pričala da joj je u tom periodu bilo teško jer je otac i nju psihički i fizički zlostavljao.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Osuda Vesna Stanojević, koordinatorka sigurnih kuća u Beogradu Treba ga kazniti, ne smemo da žmurimo

foto: Petar Lazović

S obzirom na to da je u nedelju bio Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama i da se Kurir zalaže za to da svaka žena treba da prijavi nasilje, kontaktirali smo s Vesnom Stanojević, koordinatorkom sigurnih kuća u Beogradu, koja je osudila Karađorđevo ponašanje i rekla da treba da se reaguje. - Ja ne gledam nijedan rijaliti, ali prelistavajući štampu, htela ne htela, vidim naslove. Oni to ne bi mogli da rade da nisu gledani i da se o njima ne piše. Mi to podstrekujemo tako što ih narod prati i oni ispadaju kao neke ličnosti. Te pretnje su zakonom kažnjive i on ne može javno, a ni bilo kako drugačije da preti da će nekoga tući! Ono o čemu mi stalno pričamo jeste da zakoni treba da se izmene i pooštre i nadam se da će se to uskoro promeniti. Da je normalna situacija, on bi bio odgovoran za to što priča i za izjavu koju da. Ne može se tako pretiti. Kakav je to način da neki Karađorđe preti ženi da će njome obrisati pod? To mora da bude kažnjivo i ne treba da zatvaramo oči na takve stvari!

Siniša Kulić

Karađorđe je budala

foto: Damir Dervišagić

- Karađorđe je budala, kriminalac u pokušaju. On je tamo smešan, pogotovo otkako je ušla Ljuba. Mislim da će ona njega do kraja rijalitija prebiti, a to bi bilo dobro za gledanje! Da žena uzvrati muškarcu. Za moju ćerku i ženu se ne bojim, one znaju da se brane. Ali neka mu ne padne na pamet da ih pipne.

Ivana Vrbaški

To je rekao u afektu

foto: Printscreen

- Ne mešam se u odnos Karađorđa i Ljube. Iskreno, iznenadilo me je što je povisio i ton jer je sa mnom divan i nije pokazivao nasilnu stranu. Mislim da je on to rekao u afektu jer tamo svi prete jedni drugima, to im je normalno. Mislim da Karađorđe ne bi udario ženu.

Goca Božinovska

I dalje voli Ljubu

foto: Marina Lopičić

- Mislim da je on to rekao u afektu, nije tako mislio. On nju i dalje voli i ne bi smeo to da uradi. Što se mene tiče, da mi neko zapreti, rekla bih mu: "Hajde da vidim kako ćeš to obrisati patos sa mnom?" Ne treba da se plašimo nasilnika, već da reagujemo i prijavimo ih. Ali u ovom slučaju mislim da nema opasnosti, ipak su oni u rijalitiju a tamo svašta kažemo jedni drugima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track