SUSRET IZ SNA: 12 godina je čekala da upozna Bobana Rajovića, došla je iz druge države, a kad su se konačno sreli pevač ju je oduševio potezom!
Foto: Promo

SUSRET IZ SNA: 12 godina je čekala da upozna Bobana Rajovića, došla je iz druge države, a kad su se konačno sreli pevač ju je oduševio potezom!

Stars -

Boban Rajović u subotu je imao čast da peva na 10. rođendanu jednog od najpoznatijih klubova u Evropi, a na nastup na kojem je bilo više od 700 ljudi došla je i devojčica koja je punih 12 godina čekala da ga upozna!

Reč je o Dariji koja je iz Belgije stigla u Dizeldorf, a kada je menadžer kluba Bobanu preneo priču ove devojke, Rajović ju je prvo izveo na binu gde ju je zagrlio i otpevao joj pesmu, da bi je kasnije primio u bekstejdž gde joj je uručio i poklon.

- Darija je lila suze kada ga je videla, nije mogla da se smiri. Od pete godine obožava Bobana i punih 12 godina je čekala da ga upozna. S obzirom na to da su bili u klubu Boban nije mogao ništa drugo da joj pokloni nego svoju majicu, pa ju je skinuo i dao je Dariji - kaže naš izvor.

foto: Promo

Boban na sve ovo kaže da je oduševljen Darijom i da mu nije bilo svejedno kada je zaplakala.

- Mnogo puta sam imao priliku da se susrećem sa raznim obožavateljkama, ali Darija je stvarno posebna. Baš me je dotakla njena priča i reakcija kada me je videla, i meni su zasuzile oči. Mnogo je slatka i želim joj svu sreću u životu, žao mi je što sam bio u prilici samo majicu da joj poklonim - kaže Boban.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja