DRAGANA MIRKOVIĆ SA KOLEGAMA ISPRATILA 2018: Nazdravljali, pevali i veselili se celu noć!
Foto: Jelena Vajner

Dragana sa kolegama ispratila 2018.

DRAGANA MIRKOVIĆ SA KOLEGAMA ISPRATILA 2018: Nazdravljali, pevali i veselili se celu noć!

Stars -

Iako je do dočeka 2019. ostalo nešto više od mesec dana folk zvezda Dragana Mirković već je počela da proslavlja.

foto: Jelena Vajner

Ona je to uradila najpre sa kolegama koje je već tradicionalno ugostila na snimanju novogodišnjeg programa svoje televizije.

foto: Jelena Vajner

U jednom restoranu u Požarevcu desetine pevača među kojima su bili Neda Ukraden, Dara Bubamara, Željko Samardžić, Zlata Petrović, Goca Božinovska, Snežana Babić, Branka Sovrlić, “Leksington bend”, “Amadeus bend”, “Regina”, i mnogi drugi, uživali su u gostoprimstvu Dragane i njenog supruga Tonija.

foto: Jelena Vajner

Svi su nazdravili za uspešnu godinu za njima i poželeli jedni drugima sve najlepše u novoj godini. Naravno, nisu izostale ni novogodišnje dekoracije ni fantastična scenografija u kojoj su pevači otpevali svoje hitove kojima će uveseljavati gledaoce u najluđoj noći, ali i tokom praznika.

foto: Jelena Vajner

"Preko godine retko imamo priliku da se srećemo pa su ovakva snimanja prilika da se družim sa kolegama i da se lepo ispričamo. I zaista, uvek uživam kada dođem na snimanje novogodišnjeg programa. Ove godine se posebno radujem praznicima jer ću za doček prvi put pevati u Srbiji i to na Zlatiboru na trgu, i potrudiću se da svima koji dođu na ovu planinsku lepoticu priredim muzički događaj za pamćenje", rekla je Dragana koja će se sa kolegama družiti tokom dva dana snimanja, a potom počinje sa pripemama za svoj novogodišnji koncert.

(Promo - tekst / Foto:Jelena Vajner)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track