Najnovije vesti

BILA JE I U RIJALITIJU

IZ BEOGRADA SE VRATILA U RODNO SELO VISIBABE: Sa Kusta ju je vodio u Kan, a o njenoj vezi sa Vladom Mandićem Srbija je ispirala USTA... Onda je NESTALA sa scene...

Stars

Glumica Marija Petronijević, koju mnogi nazivaju srpskom Monikom Beluči, u poslednje vreme ne pojavljuje se često u javnosti.

 

Marija Petronijević postigla je veliku slavu ulogom u seriji "Selo gori, a baba se češlja", sa Emirom Kusturicom pojavila se na Kanskom festivalu nakon uloge u njegovom filmu "Zavet", a oprobala se i u voditeljskom poslu. Međutim, poslednjih godina nema je često u javnosti.

Marija je pre sedam godina odlučila da se iz Beograda vrati u rodno selo Visibabe pored Požege, kako bi bila bliže svojoj porodici.

 

- U Visibabama su mi roditelji i malo boravim kod njih, a malo u Požegi. U Beograd dolazim kad god moram i nije mi problem da budem na toj relaciji. Inače, u Beogradu sam živela četiri godine, ali sam i tada često odlazila kod roditelja. Odlučila sam da se vratim u rodno mesto jer sam shvatila da ću, kada budem imala stalno zaposlenje, morati definitivno da se preselim, pa zašto da još ne koristim priliku da budem sa svojim najbližima - ispričala je ona tada.

 

Njen ljubavni život intrigirao je javnost, pogotovo kada je reč o vezi sa rukometašem Vladom Mandićem. Bili su devet meseci u vezi i sve vreme bili tema domaće štampe.

Kurir.rs/Hello/foto Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...