Najnovije vesti

DOŠLA MIA, A LUNA VIDELA KIJU! PEVAČICA KAD JE SAZNALA KOMENTAROM BACILA SVE U TRANS: Noć provedenu u Zadruzi 2 zbog ovoga će pamtiti ceo život!
Foto: Damir Dervišagić

ŠOU

DOŠLA MIA, A LUNA VIDELA KIJU! PEVAČICA KAD JE SAZNALA KOMENTAROM BACILA SVE U TRANS: Noć provedenu u Zadruzi 2 zbog ovoga će pamtiti ceo život!

Stars

Mia Borisavljević zajedno sa izabranikom Bojanom Grujićem zabavljala je zadrugare na žurki, međutim, kada se tek pojavila Luni Đogani učinilo se da vidi Kristinu Kiju Kockar.

 

foto: Ana Paunković

Blogerka je u sekundi pobelela, ali zatim se i brzo povratila shvativši da je pogršila, ali pevačica kad je čula za ovo osvrnula se na Lunin dug boravak u rijalitiju pa kratko prokomentarisala:

 

"Pa posle toliko vremena, dobro joj se Miki Maus ne priviđa".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

Inače, Mia je potrebe novog spota u potpunosti promenila imidž, zbog čega su mnogi počeli da je porede sa Lejdi Gagom.

 

"Moguće je da imamo sličnosti, jer smo obe ružnjikave (smeh). Lejdi Gaga je vrlo neobična žena, na granici lepe i ružne, a jako zanimljiva pojava. Ima tu neke logike", iskrena je bila Mia.

 

Na snimanju je, pak, doživela ogroman peh. Naime, bila je opljačkana. Nestale su joj lične stvari.

 

"Uvek se na tim snimanjima događa nešto. Takođe nam je u samom startu laser spržio kameru, pa smo po celom Beču tražili novu, jer smo bukvalno ostali bez opreme za rad, ali na kraju to ne treba nikoga da zanima kada gleda spot i sluša pesmu", kaže ona.

 

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...