UZBUDLJIV ODMOR NA NAJLEPŠIM GRČKIM PLAŽAMA: Porto Carras senzacija za leto 2019 uz popuste i do 55%
Foto: Promo

SAMO SA TRAVELLANDOM SAN POSTAJE STVARNOST

UZBUDLJIV ODMOR NA NAJLEPŠIM GRČKIM PLAŽAMA: Porto Carras senzacija za leto 2019 uz popuste i do 55%

Stars -

Sanjate o tome da provedete uzbudljiv letnji odmor na jednoj od najlepših grčkih plaža? Ili da isprobate sve pogodnosti „grada u malom“ i uživate u nesvakidašnjim aktivnostima i atrakcijama? Možda je pravo vreme da posetite prostorije turističke agencije „Travelland“, koja vas narednog leta vodi u velelepni i luksuzni hotelski kompleks Porto Carras Resort! Za rezervacije do 8.12.2018. možete ostvariti i do neverovatnih 55% popusta!

foto: Promo
foto: Promo

Zaronite po dnu Egejskog mora, provedite dan uživajući u jedrenju, jahanju, golfu i drugim sportovima ili se jednostavno opustite u Spa centru uz neki od umirujućih tretmana. Ako volite da istražujete kulinarske majstorije, na raspolaganju su vam restorani sa najukusnjim specijalitetima, a sve to možete upotpunuti čašom kvalitetnog vina iz podruma koji ovaj kompleks poseduje. Opustite se u nekom od barova, gledajte najnovije filmove u bioskopu ili posetite pozorište kojim se Porto Carras može pohvaliti. Za sve ljubitelje noćnog provoda tu su diskoteke, a u luksuzno uređenom kazinu ljubitelji kocke se mogu dobro zabaviti. Zbog brojnih igraonica i klubova za decu, mališani će uživati u zabavnim aktivnostima, što ovaj velelepni kompleks čini idealnim mestom za uzbudljiv porodični odmor.

foto: Promo
foto: Promo

Svojom elegancijom i prvoklasnom uslugom izdvajaju se fenomenalni hoteli Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton, oba iz kategorije 5*. Raspolažu velikim brojem soba različitog tipa, ukusno uređenih i opremljenih po najnovijim standardima, koje pružaju fantastičan osećaj udobnosti. Poseban utisak ostavljaju prostrana mermerna kupatila i terase sa nezaboravnim pogledom na plavetnilo zaliva Toroneos ili pak na terene za golf.

foto: Promo
foto: Promo

U turističkoj agenciji „Travelland“, za rezervacije do 8.12.2018., aktuelna su neverovatna sniženja, pa u grandioznom kompleksu Porto Carras Resort možete letovati po cenama nižim i do 55%. Sedam noćenja sa doručkom u Meliton hotelu po ceni je već od 625€! U hotelu Sithonia, 7 noći uz All inclusive uslugu po ceni je već od 799€!

foto: Promo
foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track