DOŠLA SAM IZ PROVINCIJE U VELIKI GRAD I BORIM SE POŠTENO: Milica Pavlović je na svom uspehu radila SAMA, a evo šta joj TEŠKO PADA!
Foto: Vladimir Šporčić

UVEK NASMEJANA

DOŠLA SAM IZ PROVINCIJE U VELIKI GRAD I BORIM SE POŠTENO: Milica Pavlović je na svom uspehu radila SAMA, a evo šta joj TEŠKO PADA!

Stars -

Milica Pavlović potpuno se posvetila poslu, pa je otkrila koliko je zaista naporno snimati spotove.

"Za ženu je ovo jako težak posao, a onda bih dodala - za duplu lavicu još teži. Kao takva sam navikla da sve bude perfektno, navikla sam publiku da bude perfektno i sebi zadajem zadatke koji su teški za jednu ženu da sama radim na svemu tome. Ali, to sam ja", kaže Milica i otkriva odakle crpi energiju za sve što radi.

"Iz temperamentnog sam kraja i kao takva, kako sam došla iz provincije u ovaj veliki grad, navikla sam da se borim, ali se borim pošteno i želim da moj rad govori za mene, da mi niko ne otvara vrata, nego da sa vrata otvaram sama i da, kad se okrenem, kažem "Da, ja stojim iza ovoga!", kaže Pavlovićeva.

Pevačica je otkrila da nikada nije došla u situaciju da joj se neka njena pesma ne svidi, jer su u samom startu sve numere bile pisane isključivo za nju.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track