ISKRENA

MAJKA BRANKA IZNELA POSLEDNJE INFORMACIJE O ZDRAVLJU PEVAČA: Stao je na štake prvi put, shvatio je da mu je ovo DRUGA ŠANSA za život!

Stars -

Branka Lazić, majka pevača koji je nakon nesreće jedva ostao živ, sada bdi nad njim u banji gde je prebačen iz bolnice. Ona, uz sinovljevu devojku Marinu, spava u apartmanu gde će Darko Lazić provesti narednih nekoliko meseci oporavka, a kaže da je njenog sina ova nesreća promenila iz korena.

"Obećao mi je da će stati na tome i ja mu verujem da više neće biti alkohola. Žao mu je zbog svega što se dogodilo, shvatio je ovo kao drugu šansu za život koju je prigrlio i sigurna sam da neće ići putem kojim je do sada išao. Obećao mi je da će se smiriti, da više neće voziti brzo i da će voditi računa o piću. Mnoge njegove postupke sam razumela jer je mlad, ali sada mora da se uzme u pamet. Dobiće drugo dete i život je pred njim, da uživa sa naslednicima i da ih vaspitava", kaže Branka.

"On svaki dan staje pomalo na nogu koja je operisana, ali nikada samostalno. Danas je prvi put stao na štake. Danas su počele i elektrostimulacije operisane noge, što očekujemo da dodatno ubrza njegov oporavak. On i dalje oseća bolove i zbog toga dobija lekove, ali to nisu bolovi zbog operacije i preloma, već zato što su mu mišići atrofirali. Nervozan je zbog toga jer su mali pomaci u ozdravljenju kada dođe do tog stanja, ali mora da bude strpljiv. U banji ima svu potrebnu negu, majka i devojka su sve vreme uz njega i to utiče pozitivno na njegovo psihičko stanje", kaže izvor upućen u Darkovo lečenje i dodaje:

"Lekari ne daju nikakve prognoze kada su u pitanju njegova očekivanja o tome kada će prohodati i napustiti banju, ali se porodica nada da će Novu godinu dočekati svi zajedno u Brestaču."

Darko ima svu potrebnu negu u banji, gde o njemu brine čitav tim lekara. Njegov apartman poseduje dnevnu sobu, francuski ležaj, kuhinju i kupatilo.

"Ide terapeut svakodnevno kod njega zbog vežbi. Još je slab. Elektroterapije će isto imati u sobi, osoblje nosi aparate tamo kako ga ne bi pomerali stalno dok ne ojača. Uz njega je i doktor koji je na svetskom glasu kada je oporavak takvih pacijenata u pitanju i sve vreme ga prati", kaže izvor upućen u lečenje Darka.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track