Najnovije vesti

POSLE 20 GODINA PUKLO PRIJATELJSTVO CECE RAŽNATOVIĆ I SAŠE VIDIĆA: Bili su nerazdvojni PRIJATELJI NA SRPSKOJ ESTRADI, a evo šta joj je KONTROVERZNI stilista poručio
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

NIŠTA NIJE VEČNO

POSLE 20 GODINA PUKLO PRIJATELJSTVO CECE RAŽNATOVIĆ I SAŠE VIDIĆA: Bili su nerazdvojni PRIJATELJI NA SRPSKOJ ESTRADI, a evo šta joj je KONTROVERZNI stilista poručio

Stars

Posle više od 18 godina Ceca Ražnatović i Saša Vidić više se ne druže!

Kako saznajemo, folk zvezda i modni kreator i stilista pre nekoliko meseci prekinuli su svaki kontakt, ali niko od njih nije želeo o tome javno da priča.

 

Međutim, u poslednje vreme postale su sve glasnije priče da se Ceca i Saša više ne druže, a to što su prestali jedno drugo da prate na Instgaramu samo je doprinelo tome da se spekulacije prošire.

foto: Dragana Udovičić

Saša je potvrdio da su Ceca i on stavili tačku na višegodišnje prijateljstvo, ali nije želeo da duži niti da objašnjava šta je razlog tome.

 

"Povodom učestalih pitanja za Cecu i mene - da, tačno je da više nismo bliski, tačno je da se ne pratimo na Instagramu, ali ja nisam prestao već ona. No, to nije ni bitno. Svako od nas ima, i u mom slučaju imam svoje stare prijatelje. Što je najbitnije, nas dvoje se nismo rastali u zloj krvi, samo nas je vreme razdvojilo i neki drugi vidici", počeo je Saša.

 

"Gledajte na to kao na civilizovan bračni rastanak. Mi smo imali blisko prijateljstvo, a ja ću uvek poštovati Cecu eto zbog tog bliskog prijateljstva koje smo uspeli godinama gajiti", kaže Vidić.

 

Podsetimo, Ceca je nedavno na spekulacije o prekidu prijateljstva sa Sašom rekla da na njihov odnos nikada niko ne sme da pljune.

"Uopšte ne želim da ulazim u tu priču. Nikada nisam bila neko ko priča o drugima, pa neću ni sada. Vidić i ja imamo 18-godišnje prijateljstvo i na to niko nikada ne sme da pljune. Nikada! A da li se između mene i Vidića dešava nešto je isključivo samo između nas dvoje", rekla je folk zvezda.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Telegraf/Foto Kurir

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...