NEĆU U INVALIDSKA KOLICA! Darko Lazić ne prihvata da ne može da hoda! Pevač se oporavlja, a MNOGI GA I DALJE PLJUJU!
Foto: Kurir/Marija Dejanović

Otkrivamo

NEĆU U INVALIDSKA KOLICA! Darko Lazić ne prihvata da ne može da hoda! Pevač se oporavlja, a MNOGI GA I DALJE PLJUJU!

Stars -

Lazić nije želeo da ga voze na terapiju, već je hteo pomoću štaka da ode do sale, ali mu to nije dozvoljeno zbog njegove slabosti

Pevač Darko Lazić pobesneo je kad je čuo da će na terapije ići u invalidskim kolicima. Kako Kurir saznaje, folker, koji je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, odbijao da u njih sedne i insistirao da do prostorije za elektroterapiju ode na štakama.

Ovu sliku još nije video... Olupina Darkovog automobila
Ovu sliku još nije video... Olupina Darkovog automobilafoto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da je u Kliničko bolničkom centru Zemun ležao više od mesec dana, mišići su mu atrofirali i jedna noga mu je operisana, on još uvek nije sposoban da se samostalno kreće. Otkako je prošlog četvrtka došao u Selters banju kod Mladenovca, dosta je napredovao i počeo je da sedi, ali još uvek nije spreman za samostalno kretanje, pa su mu neophodna kolica.

Želi štake

- Nije hteo ni da čuje za kolica. Baš se rastužio. Pokušao je da ih izbegne, predlagao je da odmah nauči da hoda na štakama, ali su mu doktori i terapeut objasnili da je to zasad nemoguće. Rekli su mu koji je proces lečenja i smirivali ga sve dok nije popustio. Lazić je, inače, poslušan pacijent, uklapa se u sve programe i brzo napreduje. Ima jak organizam, a njegova želja za oporavkom je velika, što na kraju i pokazuju zadovoljavajućim rezultatima. Jedini problem je bio s kolicima - otkriva naš izvor iz Centra za rehabilitaciju u Mladenovcu.

Prezadovoljan

Naša saznanja potvrdila je i pevačeva majka Branka Lazić, koja sa njim boravi u banji Selters.

foto: Marina Lopičić

- Nemojte molim vas da ga snimate. Ako vidi svoje slike u kolicima, rastužiće se i neće mu biti dobro - rekla je Lazićeva majka, pre nego što je on i sam pristao da se sa osmehom fotografiše i priča za Kurir kada smo ga pre dva dana posetili u banji.

- Ide nabolje! Staću uskoro na noge! Prezadovoljan sam ovde, osoblje i doktori su divni. Danas sam imao treću terapiju, bolje se krećem naravno, i brže i lakše. Počeo sam da ustajem sam. Bitno je da budem pozitivan, sve radim uz osmeh i samo tako mogu da se oporavim. Ovo što mi se dogodilo mi je za nauk. Odsad samo pamet u glavu. Ovo mi je najveća životna lekcija - rekao je pobednik treće sezone „Zvezde Granda” za Kurir.

foto: Printscreen/Instagram

Verenica Darka Lazića, devetnestogodišnja Marina Gagić inače trudnoću održava u Domu zdravlja u Pećincima, njenog rodnog sela, zbog čega nije 24 sata uz budućeg supruga. Kada obavi kontrole, ona dođe kod Darka u Selters u posetu na dan, dva i ponovo se vraća u svoje selo.

POBUNA - TVITERAŠI OGORČENI

Bio je drogiran, a dobio najskuplji apartman u banji

foto: Printscreen Twitter

Iako je Darkove fanove obradovalo to što je krenuo na terapiju, bilo je i onih koji su ogorčeni na sistem. Mnogima smeta što je Laziću u rekordnom roku odobreno lečenje u banji uprkos tome što donedavno nije imao ni zdravstveno osiguranje. Najveće nezadovoljstvo može se videti na Tviteru, objavio je espreso. rs - Po kom osnovu lice koje u trenutku udesa nije imalo osiguranje, bilo pijano i drogirano, vozilo bez vozačke, na račun građana Srbije dobija najskuplji apartman u Selters banji? - pitao je jedan tviteraš.

foto: Printscreen Twitter

- Darko Lazić - čovek koji je umesto u zatvorsku bolnicu, prebačen u banju? WTF? Bravo kreteni! - Sad kada je Darko Lazić preživeo (što me iskreno raduje), da li će policija, tužilastvo i sud da reaguju i pošalju ga u zatvor na neko vreme zbog svih saobraćajnih prekršaja u zadnjih par godina? - Čujem da se Darko Lazić oporavio i da je otpušten iz bolnice. Zanima me kada će građanin Lazić biti procesuiran za vožnju pod dejstvom narkotika, za izazivanje opšte opasnosti i za vožnju bez vozačke dozvole?

Kurir.rs Marija Dejanović, Foto: Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track