JEDAN HOĆE STAN, DRUGI PARE... SAKIĆI BIJU BITKU ZA SINANOVU IMOVINU, A EVO OKO ČEGA SE PODIGLA NAVEĆA PRAŠINA: Maćeha mi nikad nije mislila dobro! Kao dete me je TUKLA! Sve je BLOKIRANO DO DALJEG!
Foto: Dragana Udovičić

rašid potvrdio

JEDAN HOĆE STAN, DRUGI PARE... SAKIĆI BIJU BITKU ZA SINANOVU IMOVINU, A EVO OKO ČEGA SE PODIGLA NAVEĆA PRAŠINA: Maćeha mi nikad nije mislila dobro! Kao dete me je TUKLA! Sve je BLOKIRANO DO DALJEG!

Stars -

Nakon što je Sinan Sakić umro u junu ove godine, odmah se povela rasprava oko njegove imovine, koja je odskora blokirana, saznaje Kurir. Ovo je za naš list potvrdio kratko i Sinanov sin iz prvog braka Rašid.

"Tačno je, imovina je blokirana i ne možemo njom da raspolažemo", kratko je poručio.

foto: Zorana Jevtić

Imovinom, u koju spadaju brojne nekretnine koje je legendarni folker kupio, porodica ne može da raspolaže dok se ne završi imovinski postupak u kojem se trenutno vodi žestoka borba. Proces je održan 1. novembra, međutim, pevačeva supruga Sabina i njihova zajednička deca, kao i Sinanovi sinovi iz prvog braka nisu uspeli da se dogovore sporazumno. Tako će ostavinski postupak oko podele imovine očigledno trajati.

"Sva imovina Sinana Sakića blokirana je do daljeg. Sabina ne može ništa da prodaje zato što se nisu dogovorili na prvoj ostavinskoj raspravi. Sinanov sin Rašid je tražio da njemu pripadne veći stan od 90 kvadratnih metara u Loznici, u kojem Sabina ima atelje. Ali ona je predložila da Rašid dobije manji stan od 40 kvadrata u istom gradu i da ga isplati sa još 12.150 evra", otkriva izvor Kurira i dodaje da to nije zadovoljilo folkerovog sina.

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Kako bismo saznali i od Sinanove supruge šta se tačno dešava i da li će se uskoro dogovoriti s Rašidom šta će kome pripasti, pozvali smo je, ali je ona u startu imala gard.

"Neću ništa da komentarišem", kratko je poručila i odmah spustila slušalicu.

Inače, Rašid nije bio srećan zbog poteza koje je njegova maćeha Sabina povukla kad je reč o Sinanovoj bolesti. On je u intervjuu za Kurir posle pevačeve smrti rekao da se njegov otac prevrće u grobu zbog nje, jer "Sabinu interesuje samo novac".

"Nažalost! Maćeha mi nikad nije mislila dobro. Kao dete me je tukla. Nikad se nisam osećao dobro u njenom okruženju. Razumem da ona hoće da obezbedi sinove iz prvog braka, kao i dete svoje sestre. Nemam ništa protiv toga, ali ne treba da ugrožava decu mog oca", istakao je on tada.

foto: Dragana Udovičić

Rašid je rekao da neće sebi oprostiti što je maćehi dozvolio da njegovog oca, koji je bio u teškom stanju, izvede iz bolnice.

"Jedino što tražim od nje jeste stan od 90 kvadrata u Loznici koji mi je otac namenio za života, da bih mogao tu da zasnujem porodicu. Međutim, Sabina se pravi luda i od tog stana je napravila atelje", požalio se tada Rašid.

Sakićeva prva supruga tvrdila

Sabina je odbacivala Sinanovu i moju decu

Velida Milkić, prva supruga pokojnog Sinana Sakića, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir poručila je nedavno da je ostavila pevača zbog njegove veze sa Sabinom, kojoj je on napravio dete iako je bio u braku. Ona je, takođe, tvrdila da je Sabina bila ta koja je njenu decu Rašida i Medu odbacivala.

"Samo svoju decu je gledala, a to traje 37 godina, otkad sam se ja razvela od Sinana, a rastali smo se zbog nje. On se viđao sa Sabinom dve godine dok smo bili u braku, i obe smo bile trudne u isto vreme, ja sam nosila Medu, a ona Đulkicu", ispričala je Velida.

Sva Sinanova imovina

  • Tri stana u Beogradu
  • Velelepna kuća u Loznici
  • 2 stana u Loznici
  • Kuća u Tuzli
  • Stan u Sarajevu
  • Stan u Beču
  • Stan u Diseldorfu
  • Nekoliko automobila
  • Novac
foto: Marina Lopičić, Privatna Arhiva

Ivan Ercegovčević; Nevena Mijušković/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track