ŠOKANTNA ISPOVEST LJILJANE JAKŠIĆ SALVETE: Tata je tukao mamu, gledala sam kako KRVAVA leži dok je on šutira! CELA ZGRADA JE ČULA NJENO ZAPOMAGANJE!
Foto: Dragana Udovičić

Urezano u sećanju

ŠOKANTNA ISPOVEST LJILJANE JAKŠIĆ SALVETE: Tata je tukao mamu, gledala sam kako KRVAVA leži dok je on šutira! CELA ZGRADA JE ČULA NJENO ZAPOMAGANJE!

Stars -

Glumica Ljiljana Jakšić odrasla je u siromaštvu i ispričala da je njen otac je bio agresivan prema mami, te su joj slike stravičnog nasilja ostale urezane u sećanje.

- Moja majka je bila samohrana i imali smo velike probleme. Bili smo jako siromašni. Nismo imali šta da jedemo. Godinu i po dana smo živeli bez struje jer tata nije plaćao alimentaciju. Otac je morao da je plaća, ali se žalio, pa su mu je smanjivali. Tata je tukao mamu, ja sam je gledala kako krvava leži dok je on šutira. Sećam se da sam se vraćala iz škole i da sam je puno puta čula kako vrišti. To se po celoj zgradi čulo. Komšije nisu ništa preduzimale, kada ju je tukao, neko je zvao policiju, a oni su je pitali da li su u braku - ispričala je glumica Ljiljana Jakšić Salveta.

Glumica je istakla da su te slike traume zauvek ostale u njenoj glavi.

- Te slike iz detinjstva su zauvek u meni. Decu treba poštedeti toga. Mama je plakala kod kuće, a ja sam išla u amatesko pozorište u Prokuplju jer mi je tamo bilo toplo i imali su struje. Tako mi je gluma ušla u krv - objasnila je glumica koja je postala mama u 52. godini.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/Alo/Foto Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track